- Dette hadde vi aldri forventet

To russejenter er 25.000 kroner rikere etter å ha vunnet konkurransen #Daledarling.

Publisert: Publisert:
svp://9710

— Jeg skjønte ingenting. Jeg hadde aldri trodd vi kom til å vinne, sier elev Ingvild Ørland ved medie og kommunikasjon ved Vågen videregående skole.

En sjekk på 25.000 kroner og med et smil som nesten går helt rundt kan Ørland og Dina Rømuld danse hele veien hjem fra skolen etter å ha vunnet konkurransen #Daledarling.

Småskuffet vinner

— Hvordan ønsker du å ha det? spurte Dale Eiendomsutvikling elever ved Vågen vidergående skole i Sandnes.

Juryen vurderte rundt 40 innsendte bidrag i konkurransen hvor målet var å få et innblikk i hva ungdom mener om Dale og hvordan de ser for seg utviklingen i området.

— Vi hadde store forventninger i starten, men vi følte ideen var bedre enn resultatet og var litt småskuffet da filmen var ferdig, sier vinnerne.

Rektor Bente Jelsa leste opp juryens begrunnelse og delte ut sjekken til vinnerne. Hun er klar på at det er veldig mange gode bidrag.

— Alle kan ikke vinne pengepremien, men dere andre får betalt i form av gode karakter, sier hun.

Kom til Dale

— Et godt tenkt arbeid hvor landsbytankegangen kommer veldig fint frem. Konkret, men likevel drømmende fortalt. Hun er på stedet, hun får frem de ulike kvalitetene og deler sine drømmer med de som vil være med å utvikle stedet. Kom ut her! er noe av juryen sier i sin begrunnelse.

— Det har vært spennende å se Dale gjennom øynene til elever på Vågen. de har våget å tenke utenfor boksen i denne konkurransen, og vi har fått mange gode innspill til hva vi bør være opptatt av i utviklingen av dale, sier daglig leder Svend Erik Haavik i Dale Eiendomsutvikling.

Se vinnerbidraget her: https://www.youtube.com/watch?v=Ejnp6XcIsOI&feature=youtu.be

svp://9710
Publisert: