Politet tok to fluer i én smekk på Hommersåk

Mens politiet var på stedet etter et innbrudd i et gatekjøkken, kjørte en ruspåvirket bilfører like forbi patruljen.

Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

Hommersåk: Klokka 06.30 meldte politiet om promillekjøring på Hommersåk. En politipatrulje var allerede på stedet i forbindelse med innbrudd i et gatekjøkken, og stoppet 22-åringen som kom kjørende forbi.

Føreren kjørte uten tilstrekkelig lys, og er siktet for promillekjøring og mistenkes også for bruk av narkotika.

Forus: Klokka 07.10 ble en bilfører stanset for kontroll på Forus, også han mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Politiet har opprettet sak.

Sandnes: En mann i 40-årene ble pågrepet av politiet etter å ha utøvd vold mot en mann i 20-årene, samt vold mot offentlig tjenestemann.

Stavanger: En kvinne i 20-årene kolliderte på Godeset, men ble ikke skadet. Politiet mistenker promillekjøring, og føreren ble brakt til legevakt for blodprove.

– Vi har kontroll over det vi skal ha kontroll over, og det har vært en travel natt med en del slåssing, bortvisninger og promillekjøring, sier operasjonsleder Nikolai Austrheim i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet har rapportert om innbrudd og innbruddsforsøk i Stavanger, Hafrsfjord og Hommersåk. Det er rapportert om knuffing og slåssing fra Stavanger, Egersund, Sinnes og Jørpeland.

– Det har vært travelt, men noen spesielt alvorlig episoder har det ikke vært, melder Austrheim.

Publisert: