– Forstår folk synes vi taklet det dårlig

– Jeg har ingen problem med å forstå at folk synes vi taklet Birkedal-saken dårlig, sier Siv Jensen, leder i Fremskrittspartiet.

Publisert: Publisert:

– Jeg har ingen problem med å forstå at folk synes vi taklet saken dårlig. Alle, meg selv inkludert, er veldig klar over det, sier Siv Jensen, leder i Fremskrittspartiet. Foto: Gorm K. Gaare

  • Elisabeth Seglem
    Journalist
  • Solveig Underbakke Lien
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

– Alle, meg selv inkludert, er veldig klar over det. Men på den andre siden er det veldig lett å se hvordan andre reagerer og oppfører seg når de ser saken utenfra, mens det er vanskeligere når en står midt oppi det selv, sier Siv Jensen, leder i Fremskrittspartiet.

LES OGSÅ:

Les også

Frp-oppslutningen upåvirket av Birkedal-bråk

Frps generalsekretær, Geir A. Mo, har forståelse for at folk har meninger om partiets håndtering av Birkedal-saken.

– Vi registrerer selvfølgelig dette, og tar det til etterretning. Jeg skjønner at folk blir påvirket av det massive mediekjøret som har vært i det siste, men nå er valget og valgresultatet den eneste meningsmålingen som betyr noe for oss i nærmeste fremtid, sier Mo.

I meningsmålingen ble folk spurt om hvordan de synes Frps håndtering av Birkedal-saken ble gjort sentralt. 64 prosent mente at saken ble taklet dårlig eller svært dårlig, mens bare 7 prosent mente at saken ble taklet bra eller svært bra. De resterende 29 prosent hadde ingen mening om saken.

– I etterpåklokskapens lys kan en si at saken kunne vært håndtert annerledes, mener Tore B. Kallevig som har overtatt som ordførerkandidat i Stavanger Frp etter Birkedal.

Publisert:

Les også

  1. Frp-oppslutningen upåvirket av Birkedal-bråk

  2. Frp vil granske seg selv i Birkedal-saken

  1. Stavanger