Jensen forventer at Oslo Frp innstiller henne på topp

– Ikke akseptabelt, mener Frp-leder Siv Jensen om lokallagslederens utspill om å vrake henne fra topplassering på Oslo-listen til valget neste år.

Publisert: Publisert:

Siv Jensen mener det ikke er akseptabelt at leder i Oslo Frp åpner for at hun ikke skal ha topplassering på valglisten neste år. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

  • NTB

Nyvalgt leder i Oslo Frp, Geir Ugland-Jacobsen, sa i helgen til Finansavisen at han er usikker på om Jensen bør toppe listen.

Det faller ikke i god jord hos partilederen, som forventer at Oslo-laget innordner seg. Overfor NRK viser hun til at det er lang tradisjon for at den landsmøtevalgte ledelsen topper valglisten i lokallaget.

– Dette er en liten gruppering i Oslo som velger å prøve å overse alle de vedtak og strategier som resten av partiet har valgt. Det er jo selvfølgelig ikke akseptabelt, sier Jensen til kanalen.

Ugland-Jacobsen tok også til orde for at partiet bør bevege seg i en mer nasjonalliberalistisk retning og bli et patriotisk fyrtårn. Jensen er ikke enig og mener Frp skal være et liberalistisk folkeparti.

– Det er sånn at når Fremskrittspartiets landsmøte vedtar politikk, strategi og partiledelse, så er det noe man forventer at hele partiet slutter opp om og legger til grunn, sier Jensen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Marte (20) sa opp jobben og flyttet hjem for å pleie sin alvorlig syke pappa. Det fraråder Stavanger kommune

  2. Lervigs nye utestad tar natte­søvnen frå naboar: – Vil sjå på skjenke­reglane

  3. Hadia Tajik øydelegg for seg sjølv med dette bokomslaget

  4. Fire blind­passasjerer levde bak roret på norsk olje­tanker i ti dager

  5. Jeg må dessverre stad­feste at det selv­opp­nevnte kvinne­politiet lever i beste velgående

  6. FULL OVERSIKT: 5 døde, 809 påvist smittede i Roga­land – sjekk din kommune

  1. Politikk