Jensen forventer at Oslo Frp innstiller henne på topp

– Ikke akseptabelt, mener Frp-leder Siv Jensen om lokallagslederens utspill om å vrake henne fra topplassering på Oslo-listen til valget neste år.

Siv Jensen mener det ikke er akseptabelt at leder i Oslo Frp åpner for at hun ikke skal ha topplassering på valglisten neste år.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Nyvalgt leder i Oslo Frp, Geir Ugland-Jacobsen, sa i helgen til Finansavisen at han er usikker på om Jensen bør toppe listen.

Det faller ikke i god jord hos partilederen, som forventer at Oslo-laget innordner seg. Overfor NRK viser hun til at det er lang tradisjon for at den landsmøtevalgte ledelsen topper valglisten i lokallaget.

– Dette er en liten gruppering i Oslo som velger å prøve å overse alle de vedtak og strategier som resten av partiet har valgt. Det er jo selvfølgelig ikke akseptabelt, sier Jensen til kanalen.

Ugland-Jacobsen tok også til orde for at partiet bør bevege seg i en mer nasjonalliberalistisk retning og bli et patriotisk fyrtårn. Jensen er ikke enig og mener Frp skal være et liberalistisk folkeparti.

– Det er sånn at når Fremskrittspartiets landsmøte vedtar politikk, strategi og partiledelse, så er det noe man forventer at hele partiet slutter opp om og legger til grunn, sier Jensen.

Publisert:
  1. Politikk

Mest lest akkurat nå

  1. Én måned siden gjenåpningen – slik har det gått

  2. Denne boligen i Sandnes kan vinne en helt spesiell pris

  3. Mange av kundene er blitt deres venner, men etter 37 år er det slutt

  4. Kom hjem til endevendt hus i Stavanger

  5. Ny gigant-trafo i Stavanger kan ødelegge denne skogen

  6. I Sandnes produseres det talenter på løpende bånd