Etter­lyser bil etter på­kjørsel av politi­bil i Klepp i helga

Natt til søndag kolliderte en hvit varebil med en uniformert cellebil som var under utrykning i Klepp. Mannen (25) som kjørte varebilen ble pågrepet på stedet. Nå etterlyser politiet et vitne.

En politibetjent ble tatt med til sykehus for sjekk etter å ha vært involvert i hendelsen på Klepp.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Påkjørselen skjedde klokken 01.33 i Verdalen i Klepp. Mannen (25) som kjørte varebilen ble pågrepet på stedet. Nå etterlyser politiet et vitne.

– Politiet etterlyser et vitne som kjørte en liten personbil, sannsynligvis en gråfarget Volkswagen Polo/Golf eller lignende. Denne bilen skal ha vært like i nærheten da ulykken skjedde, og ble passert av den uniformerte cellebilen rett i forkant av påkjørselen. Sjåføren av denne bilen kan derfor ha nyttig informasjon til politiet, sier politiadvokat Vivild Omdal Bredal i en pressemelding

Mannen som krasjet i politibilen er siktet for biltyveri, kjøring i påvirket tilstand med materielle skader og skadeverk.

Det var store skader på de involverte bilene etter kollisjonen natt til søndag.

- Den uniformerte cellebilen kom kjørende i sørgående retning på Boreringen, og den hvite varebilen kjørte i nordgående retning på denne veien da ulykken skjedde. Sjåføren av bilen vi etterlyser skal ha vært i rundkjøringen like ved da ulykken skjedde, sier Omdal Bredal.

Har du opplysninger i saken, kan du ta kontakt med politiet på 02800.

Publisert: