Nattens hendelser: Én i arresten etter slagsmål på Torget

Fulle kranglefanter, råkjøring og slagsmål er blant forholdene politiet måtte rydde opp i natt til søndag.

Illustrasjonsfoto fra Torget i Stavanger.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Slik forløp lørdagsnatten for politiet:

Klokken 3.40 la politiet ut melding om at det var slagsmål på Torget i Stavanger. Politiet fikk raskt kontroll. Én mann ble satt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Litt før klokken 03 kranglet en mann med vaktene på utested i Stavanger. Han hadde hasj i lommen. Mannen ble innbrakt til arresten og anmeldt.

Viste fingeren

En mann ble anmeldt og satt i arresten etter at han slo i en politibil, viste fingeren og nektet å oppgi personalia til politiet på Torget i Stavanger. Denne meldingen ble lagt ut klokken 02.21.

I Strandgata i Sandnes ble en bil målt til 72 km/t i 40-sonen klokken 01.10. Føreren ble fratatt førerkortet og anmeldt.

38 minutter over midnatt ble en bilfører stanset i Stavanger sentrum. Han var kraftig beruset, ble innbrakt til politiet og fratatt førerkortet.

Truet taxisjåfør

Klokken 23.40 ble to menn anmeldt for å drikke alkohol på offentlig sted i Stavanger sentrum.

Klokken 23.38 var en ruset person truende overfor en taxisjåfør ved Byterminalen i Stavanger. Ingen ble skadet. Personen ble pågrepet og satt i arresten.

En bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter at han kjørte inn i to parkerte bilder på Kåsen i Klepp. Det er ikke mistanke om promille, men føreren er anmeldt for uaktsom kjøring. Denne hendelsen er lagt ut klokken 23.20.

Publisert: