Månafossen: – Vi leter videre til vi finner henne

– Selvfølgelig er det slitsomt når vi ikke finner noe. Men vi har ikke gitt opp håpet og kommer til å lete videre til vi finner henne, sier datteren Katarzyna Parsza foran den 13. dagen med leting etter den savnede Sandnes-kvinnen Elzbieta Parsza.

Elzbieta Parsza har vært savnet fra området ved Månafossen siden lørdag 1. august.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

– Av familie og venner var vi omtrent 20 personer som lette i går, onsdag. I dag skal vi først ha et møte med politiet, så reiser vi opp til Månafossen for å lete videre, sier Katarzyna Parsza til Aftenbladet.

Onsdag ble politihelikopter, hundepatruljer og dykkere satt inn i søket etter den savnede kvinnen.

  • Artikkelen fortsetter under bildene.
Det siste bildet? Turgåere i området tok dette bildet i 14-tiden lørdag 1. august. Familien har identifisert kvinnen til å være den savnede Elzbieta Parsza. Familien har også sett en video der kvinnen beveger seg oppover i landskapet etter at dette bildet ble tatt. I 16-tiden kom et kraftig tordenvær. Ektemannen tror kona kan ha søkt ly og at hun kan ha falt.
Datteren Katarzyna Parza deltar i søkene etter den savnede moren i området rundt Månafossen. Familien slipper ikke håpet om å finne henne i live.
Fra leteaksjonen i området ved Månafossen.
Søket etter den savnede kvinnen har foregått både i elva og i terrenget.

– Våre mannskaper var i aksjon fra rundt klokken 10 til 17.30 onsdag. Torsdag har vi en gjennomgang av aksjonen onsdag og skal finne ut hvordan vi skal arbeide videre, sier assisterende stabssjef i Sør-Vest politidistrikt, Kjetil Lussand.

Han sier letingen nå dreier seg om et søk etter en person som er antatt omkommet.

Katarzyna Parsza sier letingen nå vil foregå lenger innover i dalen, i retning Blåfjell.

Publisert: