Se bilder fra Garborgriket Rundt

Her kan du se bilder fra sykkelrittet Garborgriket Rundt.

Publisert: Publisert:

Terje Ritland og Terje Fjellheim, til høyre, passerer på hver sin side av en stor stein som lå plassert midt i løypen. (FOTO: SVEIN HAGEN)

  • Eivind Aarre
    Journalist
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Deltakerne fikk anledning til å kikke seg litt rundt i det fine terrenget på sin ferd i dagens Garborgriket Rundt. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Jonas Odland, Sten Tostensen og Ingve Haugland holder følge mens de runder rundt Melsvannet. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Ove Karlson fører an foran Katrine Boxill Knutsen ved idylliske Melsvannet. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Einar Lode strekker hendene i været og signaliserer at han har vunnet årets utgave av Garborgriket Rundt. Like bak følger Tore Bjelland på andreplass. (FOTO: Svein Hagen)

På lang, lang rekke passerer deltakerne Melsvannet under Garborgriket Rundt. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Birte Marie Skofteland har en mannlig deltaker like bak seg når hun er ferdig med sin runde rundt Melsvannet. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Lasse Johannesen var en av mange som fikk kjenne krampen i beinene i Fjermestadbakken og valgte å ta en liten tøyepause. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Kåre Langseth, til venstre, og Torfinn Sørbø ser at de endelig nærmer seg slutten på den lange og bratte bakken. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Kari Kyllingstad skulle nok ønsket at hun hadde litt mer krefter mot toppen av Fjermestadbakken. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Bjørn Arne Jensen er dyktig sliten og kikker helst ned for å slippe og se hvor langt det er til toppen. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Opp bakken skulle de alle, på ulikt vis. Fra venstre Odd Kåre Aanonsen, Odd Rune Nilsen, Finn Helge Haugland og Tjerand Øvstebø. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Håkon Håland syntes det var bedre å gå opp Fjermestadbakken enn å prøve og sykle opp den bratte bakken. (FOTO: Svein Hagen)

Eliteklassen for kvinner var heller tynn ut fra start. Her er det Irene Kristine Eikemo som leder foran Janicke Gunvaldsen. Foto: Svein Hagen

Andreas Austerheim, til venstre, valgte å gå i Fjermestadbakken, mens Bengt Vistnes og Darrell Harrison syklet. (FOTO: SVEIN HAGEN)

Starten har gått for eliterytterne i Garborgriket Rundt, og allerede har fjorårsvinneren Roy Hegreberg (167) plassert seg i front. Foto: Svein Hagen

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Hjemme hos-bolig til salgs i Hjelmeland

  2. Inntektene faller som en stein i bomringen

  3. Brundtland: – 5000 døde i Sverige. 230 i Norge. Det er ganske utrolig

  4. Kaster du kaffegruten? Den kan brukes til både velvære og i hagen

  5. Endelig åpner Sirdal-Lysebotn og Brokke-Suleskard

  6. Økokrim: Dyrevernsaktivist handlet i nødrett da hun deltok i mishandling av griser