Travel natt for politiet

Brann, løpske hester og en rekke ordensforstyrrelser skapte nok å gjøre for politiet natt til søndag.

Disse to hestene skal ha løpt langs veien i Klepp i morgentimene søndag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

– Vi har fått inn 28 meldinger om ordensforstyrrelser i natt, og en del av disse måtte bortprioriteres på grunn av kapasitet. Det gjelder hovedsakelig meldinger om bråk og høy musikk, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Kurt Løklingholm.

Hester på ville veier

I morgentimene søndag fikk politiet også inn melding om to brune hester som skal ha løpt langs veien fra Storhaug til Klepp.

– Vi har ikke funnet eieren til hestene, men en privatperson har tatt hånd om dem, så de er borte fra veiene, forteller Løklingholm.

Disse to hestene skal ha løpt langs veien på Klepp i morgentimene søndag.

Fyllebråk

Klokken 23:20 lørdag kveld fikk politiet melding om slagsmål i Stavanger sentrum, med et titalls personer involvert. Flere av dem løp når politiet kom, og to menn på 18 og 20 år ble bortvist fra stedet, skriver politiet på Twitter.

Politiet har hatt bortvisning av totalt seks personer, fem menn og en kvinne, fra Stavanger sentrum. To menn er bortvist fra Sandnes sentrum. Bortvisningene skyldtes ufin oppførsel i beruset tilstand

Branntilløp på Tasta

Klokken 04:40 fikk politiet melding om brann i en terrasse i en flermannsbolig i Lindeveien på Tasta. Nødetatene var raskt på stedet, og personen som bor på adressen var ute av boligen. Omkringliggende boliger ble også evakuert. Det brant i veggen på utsiden av boligen, og den spredte seg til kledning på vegg og levegg.

Brannen er slukket, men boligen er ikke beboelig og det er heller ikke boligen ved siden av åstedet. Brannårsaken er ukjent. En person, mann i slutten av 50-årene, ble tatt med til Stavanger Universitetssjukehus for sjekk, ifølge politiet på Twitter.

De omkringliggende boligene måtte evakueres etter tilløp til brann i denne flermannsboligen i Lindeveien på Tasta natt til søndag. En person ble tatt med til SUS for sjekk.
Publisert: