Stavanger KrF får ny leder

Marie Ljones Brekke er navnet.

Publisert: Publisert:

Mari Ljones Brekke (til høyre) blir ny leder i Stavanger KrF. Her sammen med partikollega og varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe. Foto: Stavanger KrF

Ove Heimsvik
Journalist

— KrFer et parti jeg har vært engasjert i lenge, og jeg er motivert til å vise det beste av oss, nemlig å kjempe for dem som trenger det mest og finne gode fellesskapsløsninger til det beste for alle innbyggerne, sier Ljones Brekke i en pressemelding fra partiet onsdag kveld.

Marie Ljones Brekke har allerede lang fartstid i KrF, men dette er hennes første lederverv i Stavanger KrF.

Ljones Brekke er første vararepresentant for KrF på Stortinget og tredje vara på Fylkestinget. Hun satt også i Stavanger bystyre i perioden 2011 - 2015 og var fast medlem i kommunalstyret for oppvekst.

Hun er også tidligere leder av Rogaland KrFU.

Bjørg Tysdal Moe, varaordfører og gruppeleder for KrF, er glad for innstillingen og for at flere unge slipper til i partiet.

— Jeg gleder meg til å samarbeide med Marie. Jeg tror hun vil være til inspirasjon både for oss i partiet og for videre utvikling av sentrumspolitikken. Det gleder meg også at flere unge i dag er valgt inn i styret til Stavanger KrF. Det lover godt for videre utvikling av partiet og nytenkning. Det lover også godt for videre rekruttering, sier Tysdal Moe.

Marie Ljones Brekke overtar som leder etter Anne Kristin Vik Bruns.

Publisert: