Landstreffet vil bli enda bedre i 2019

Macklemore som stilte på scenen ikledd russedress, trekker presseansvarlig, Therese Oddsen frem som et av høydepunktene for årets Landstreff. Nå går de løs på planleggingen av Landstreffet 2019.

Therese Oddsen kunne melde om god stemning. Dette bildet er tatt ved Parkscenen under Postgirobyggets opptreden.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

– Det har gått veldig bra, politiet har allerede gått ut med at det har vært mindre bråk her enn i Stavanger på en vanlig lørdags kveld, sier Oddsen.

Fire russ ble lørdag sendt til sykehuset for bruk av narkotiske stoffer. Det har ikke blitt meldt ifra tilfeller av vold i løpet av Landstreffet. Totalt ble fem personer bortvist på lørdagen, i tillegg var det seks stykker som prøvde å komme seg inn uten billett. I Kongeparken har det i løpet av helgen vært samlet 14.000 russ.

Les også: Politiet promilletester russen: Full jubel for noen, pålagt ventetid for andre

– Flere russ datt oppå meg

Landstreff Stavanger: Se stort bildegalleri!

Dugnad på Landstreffet: - Bidrar til lav kontingent

Macklemore høydepunktet

– Jeg må trekke frem Macklemore som et av høydepunktet. Han sang allsang med russen ikledd russedress. 2018-russen må være det beste festivalpublikumet. I tillegg kom sola frem, og jeg tror nesten alle var og så Postgirobygget på lørdagen. Det er også veldig kjekt med Karpe Diem som avbryter friåret for å spille på Landstreffet, sier Therese Oddsen.

Andre store navn som opptredde i helga var French Montana, Martin Garrix og G-Eazy.

Klar for Landstreffet 2019

Samarbeidet med frivillige og dugnadsarbeidere trekker Oddsen frem som veldig positivt. Det har vært 1200 mennesker som har vært på dugnad i forbindelse med Landstreffet. Nå ser hun frem mot neste år.

– Vi ønsker å bli bedre for hvert år, og det føler vi at vi har fått til. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra russen og artistene har lagt ut mye ros på sosiale medier. Nå har vi fullt fokus på Landstreffet 2019.

Les også

Russen involvert i færre ulykker

– Øl hydrerer ganske bra
Publisert: