Merket du jordskjelvet?

Rett over klokken ni i dag ble store deler av Hordaland rammet av jordskjelv. Jordskjelvstasjonen ved Universitetet i Bergen undersøker om det også var skjelv i deler av Rogaland.

Publisert: Publisert:

Jordskjelvet ble registrert søndag på målestasjonen på Askøy utenfor Bergen klokka 09.03 norsk tid. Det var merkbart i store deler av Hordaland.

Denne artikkelen er over syv år gammel

— Det er lokalisert et skjelv og akkurat nå holder vi på med å lokaliserer dette, sier Berit Marie Storheim avdelingsingeniør ved institutt for geovitenskap ved Universitetet i Bergen (UiB).

Flere merket skjelvet i Hordaland, les om dette i BT.

Hun opplyser at det vil om kort tid bli lagt ut et spørreskjema på nettsidene til instituttet der folk kan melde ifra om skjelv.

— Det vil bli lagt ut spørreskjema tilsvarende det som lå ute da det var et skjelv nordøst for Haugesund i mars i år. Folk som merket skjelv nå oppforders til å besvare dette, sier Storheim.

Jordskjelvet i Hordaland i dag tidlig ble registrert på målestasjonen på Askøy utenfor Bergen klokken 09.03 norsk tid. Det var merkbart i store deler av Hordaland fylke.

Publisert: