Bil fra Rogaland gikk rundt ved Lyngdal

En personbil registrert i Rogaland kjørte i autovernet og havnet opp ned midt i veibanen på fylkesvei 552 i Lyngdal fredag ettermiddagen. Føreren ble tatt med i ambulanse, men er ifølge politiet uskadd.

Den rogalandsregistrerte bilen ble liggende på taket midt i veibanen, og trafikken i området ble manuelt dirigert forbi.
 • Elisabeth Bie
  Elisabeth Bie
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

– Bilen lå midt i veibanen. Selv om det vanligvis ikke er så mye trafikk i området, ble det nødvendig med manuell dirigering. Dette er nemlig den eneste veien som går til Korshavn ved Lyngdal, sier Margunn Rege Henriksen fra Stavanger.

Hun har selv landsted i nærheten av ulykkesstedet, og kom til stedet rundt tre kvarter etter at ulykken ifølge politiet skjedde: klokka 16.27.

Høy fart ved sving

– Bilen var helt inntrykt i fronten, så den har nok truffet autovernet. Ulykkesstedet er rett ved en sving der fartsgrensen er 80 kilometer i timen, sier Henriksen.

Hun sier at bilføreren var bevisst og oppegående da hun ankom stedet, men at han ble tatt med til sykehuset for sikkerhets skyld.

Ingen personskade

Politiet i Vest-Agder opplyser at ulykken, som skjedde ved Hagestadvatnet, antakelig skyldes at bilen har skrenset utfor veien og deretter gått rundt, og at ingen personer er skadet.

Publisert:
 1. Vest-Agder
 2. Trafikk
 3. Lyngdal

Mest lest akkurat nå

 1. Advokat til Aftenbladet: – De forventer at vi leser obduk­sjons­rapporter på flyet

 2. Pia Myrvold flytter hjem til Stavanger

 3. Magne Fjell blir ny havnedirektør

 4. Flere barnefamilier enn tidligere er bostedsløse: – Alvorlig

 5. – Han voldtok henne, drepte henne og satte deretter fyr på leiligheten for å skjule det han hadde gjort

 6. Sandnes-talent herjet - vant 13-0 (!)