Hilde Karlsen melder seg inn i Høyre

Tidligere Ap-politiker skifter side.

Hilde Karlsen har meldt seg inn i Høyre.

 • Eivind Aarre
  Eivind Aarre
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Hilde Karlsen skriver i en pressemelding at hun har meldt seg inn i Høyre. For en tid siden meldte hun seg ut av Ap, og har de siste to årene sittet i bystyret i Stavanger som uavhengig representant.

— Da jeg ble valgt inn i Stavanger bystyre første gang i 2007, inngikk jeg en kontrakt med velgerne om at jeg skulle jobbe til beste for de som bor i byen og regionen. De siste to årene har jeg utført mine verv som uavhengig representant i bystyret, i et budsjettsamarbeid med Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Pensjonistpartiet. Gjennom dette samarbeidet med flotte politiske kolleger har jeg opplevet å få tilbake gleden av å jobbe med politikk. Det vil jeg gjerne fortsette med, skriver Karlsen.

— Jeg har til nå har hatt et veldig godt og konstruktivt samarbeid med Høyre. Jeg mener Høyre er det partiet som jobber til det beste for byens befolkning og næringslivet. Jeg har lyst til å være med for å bidra konstruktivt for å løse de utfordringene som byen og regionen står ovenfor. Jeg har derfor i dag tatt konsekvensen av dette og meldt meg inn i Stavanger Høyre og har også stilt meg til disposisjon for partiet i kommende valgperiode.

Siden jeg for valgperioden 2011 – 2015 er valgt inn på Arbeiderpartiets partiprogram vil jeg sitte som uavhengig representant ut perioden og fungere som leder for gruppen av uavhengige bystyrerepresentanter, skriver Karlsen.

Tidligere i denne valgperioden har Summer Ejaz gått samme veien i Stavanger-politikken - fra Ap til Høyre.

Publisert:
 1. Stavanger

Mest lest akkurat nå

 1. Brødet han baker koster 150 kroner. Likevel blir han utsolgt hver uke

 2. Maktdemonstrasjon av skadeskutt Oilers – ydmyket Storhamar

 3. Hyller Oftedal etter ny storseier: – Håndballens Messi

 4. Hun trodde hun skulle arve 4 millioner av søsteren. Men pengene gikk til Frelsesarmeen og SOS-barnebyer

 5. – Feil å bytte ut Domkirkens alter

 6. Overraskende julegave til Stavangeren