Hellvik hus har landets mest tilfredse kunder

Ingen scoret bedre på kundetilfredshet blant boligkunder enn Egersund-kjeden i 2016.

Publisert: Publisert:

Kjedesjef Mikal Stapnes og markedssjef Paulfrid Hegrestad kunne torsdag motta det synlige beviset på at Hellvik hus er landets beste på kundetilfredshet. Foto: Kåre Elnan

  • Magnus Ekeli Mullis
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Det var under Prognosesenterets bransjemåling 2016 at Hellvik hus stakk av med seieren torsdag. Kjedesjef Mikal Stapnes legger ikke skjul på at det er stort å være best av 28 forhandlere over hele Norge.

– Dette er veldig gjevt. Utmerkelsen er et resultat av mange års hardt og målrettet arbeid, sier han i en pressemelding.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet, og måles fra 0 til 100. Hellvik hus landet på 80 i 2016.

– Dette er en kjedeseier. Det er først og fremst kjedemedlemmene som har jobbet og stått på i hverdagen, og så har vi sentralt vært med å pushe på og legge til rette for de gode resultatene, sier Stapnes.

Hellvik hus startet i den lille bygda Hellvik utenfor Egersund i 1947, og begynte som fiskeprodusent. Utover 50-årene startet bedriften med boligbygging, og i dag består kjeden av 28 salgskontorer over hele Norge.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Demonstrasjoner over hele USA – Det hvite hus stengt

  2. – Lojale, men ikke underdanige

  3. Color Line kjører med fulle skip fra 15. juni - men for nordmenn er det en hake

  4. To til sykehus etter båtulykke i Tysvær

  5. Pinseutfart skapte lange køer

  6. Lærer var smittet - skoleklasse i karantene

  1. Hellvik