- Jeg hadde alt, men det var ikke nok

Han var misfornøyd med CV-en, følte seg ikke som en god nok kjæreste, var redd han ikke skulle få kjøpt leilighet. Prestasjonsjaget tok livslysten fra Oddvar Vignes fra Finnøy.

Publisert: Publisert:
  • June Westerveld

Det var september. Oddvar Vignes hadde leid et hotellrom. Hadde forberedt seg på denne helgen i et halvt år. Skrevet avskjedsbrev og ordnet det praktiske.

Så sjekket han inn på hotellet. Det var fredag kveld. Han så hele Gullrekka på TV, synes det ble sent og bestemte seg for å vente til lørdag. Da var det fotball på TV, han ble invitert til en kamerat og ville ikke at kameraten skulle sitte igjen med følelsen av at han burde gjort mer, så han dro dit. Utsatte til søndag. Mer fotball på TV, alle Dagfinn Lyngbø-showene på YouTube. Han ville le, og lo masse.

— Jeg tenkte at dette vil jeg få med meg før jeg dør. Så det ble sent, også søndag. Men så gjorde jeg som planlagt. Det siste jeg tenkte før jeg sovnet var at dette var flaut. Jeg hadde alle mulighetene, god familie, fin oppvekst. Så ødela jeg alt sammen og endte det på denne måten, sier han til Aftenposten .

Men så gjorde jeg som planlagt. Det siste jeg tenkte før jeg sovnet var at dette var flaut.

Kald av skrekk

Publisert: