Åpent hus i Aftenbladet

BURSDAG: Aftenbladet feirer 124 år fredag 1. september. Du er hjertelig velkommen inn i mediehuset eller til å følge tv-sendingen vår.

Velkommen til oss. Alle Aftenbladets ansatte gleder seg til å spise kake på bursdagen. Kom gjerne innom i Mediegården rett ved St. Petri i Stavanger sentrum.
 • Ellen Kongsnes
  Ellen Kongsnes
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

– Vi feirer oss selv, og vi feirer med åpent hus, kake og nytt design på avisen. Forhåpentligvis liker folk alt. Og vi er uansett interessert i å treffe leserne våre og høre hva de synes. Kom til oss og si hva du mener, sier nyhetredaktør Carl Gunnar Gundersen.

Lettere å lese

– Utseendet vårt er endret, vi lanserer helt nye skrifter og ny design, justere på logo og vignetter, bytte på spalter og gjøre det lettere å finne fram, både på papir og nett. Samtidig gjøres den populære e-avisen mer interaktiv og lettere å lese, sier sjefredaktør Lars Helle.

– Nå ruster vi oss for 2020-tallet med å presentere en seriøs og moderne, men leken avis med et moderne uttrykk, sier Helle.

Fredag treffer du sjefredaktør Lars Helle og kan gi han ros eller ris.

Det blir program i Aftenbladets lokaler i Mediegården rett ved St. Petri kirke fra klokken 11.30 til 15.00, men tv-sendingen starter 09.00 på Aftenbladet.no direkte. Den starter med Aftenbladets 9-møte, som er en institusjon i avisen.

Sendingen styres av journalist Arnt Olav Klippenberg og digitalredaktør Elin Stueland, og du vil få treffe mange av mediehusets ansatte underveis.Vårt mål er at du skal bli litt mer kjent med oss og gi oss ros eller ris eller bare feirer dagen med oss.

Programmet

Programmet ellers: Aftenbladet skal dele ut kulturprisen, Espen Hana skal ha innslag, Viking-direktør Eirik Henningsen skal forklare hvordan Viking skal holde plassen i fotballens eliteserie, vi tar pulsen på valget med Tina Bru (H) og Torstein Tvedt Solberg (Ap) og mye, mye mer. Kom selv og se eller se oss på tv.

Publisert:
 1. Lars Helle
 2. Journalistikk
 3. Design

Mest lest akkurat nå

 1. FHI ønsker å stoppe omikronutbrudd i Norge før jul

 2. Julekort er en egen greie. Et år dro familien til Ikea for å ta bilde i julepysjamas i soveromsavdelingen

 3. Helsearbeider forsøkt voldtatt på jobb

 4. Trafikkuhell på Solasplitten

 5. Tore Renberg har fått korona: Utsetter turné

 6. Johaug trosset kulden og fikk revansj mot Frida Karlsson