Psykebilen består

Tilbudet med psykebilen fortsetter.

Publisert: Publisert:

Ambulansesjåfør Odd Einar Lundervold og Gunde Sola, som er foretakstillitsvalgt i Delta, fryktet at driften av den psykiatriske ambulansen skulle bli lagt ned. Foto: Pål Christensen

  • '
Denne artikkelen er over seks år gammel

— Den faglige risikovurderingen av ulike tiltak som har vært til vurdering innen ambulansetjenesten, ble torsdag levert til administrerende direktør fra divisjon for Medisinsk service. På bakgrunn av denne vurderingen, har administrerende direktør Bård Lilleeng besluttet at opplegget for psykiatriambulansen skal fortsette, skriver SUS på sin nettside .

Les også

Underskriftskampanje for psykebilen

Ambulansetjenesten må likevel fortsette arbeidet med omstilling for å sikre en drift innen de tilgjengelige rammene, men tiltakene vil altså ikke få konsekvenser for psykiatriambulansen.

– Vi er glade for å kunne opprettholde dette gode tilbudet til de aktuelle pasientene, sier divisjonsdirektør Hans Tore Frydnes.

–Vi har vært et foregangsforetak når det gjelder å opprette og drive en psykiatriambulanse, et slikt tilbud finnes bare på noen få steder i Norge. Det er også derfor viktig at vi nå klarer å prioritere videreføring av driften, slik at vi kan fortsette å høste positive erfaringer som kan komme til nytte når man skal vurdere å opprette tilsvarende tilbud andre steder i landet, sier Frydnes.

LES OGSÅ:

Publisert: