Moi Nilsen vurderer å trekke seg

Den profilerte Frp-representanten Leif Arne Moi Nilsen vurderer å trekke seg fra listen til kommunevalget til høsten. Moi Nilsen er oppført på fjerdeplass på den opprinnelige listen, der Trond Birkedal nå er fjernet fra førsteplassen.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

— Jeg føler det som jeg har fått et slag i trynet de siste dagene. Derfor har jeg gått i tenkeboksen om politikk er noe jeg ønsker å fortsette med. Det har ingenting med partiet å gjøre. Jeg kommer aldri til å melde meg ut av Frp. Spørsmålet er om jeg skal bruke så mye tid på politisk arbeid. Noen ganger føles det som om en kaver i et sandtak, sier Moi Nilsen.

Leif Arne Moi Nilsen var en av Trond Birkedals sterkeste støttespillere under nominasjonsstriden sist høst. Da stemmetallene var opptalt var han den første som omfavnet Birkedal som seierherre.

— Det er klart jeg har lagt hodet på blokka slik situasjonen har utviklet seg. Det ville vært rart om jeg ikke fikk en personlig reaksjon nå. Da måtte jeg ha vært litt av en kyniker.

- Har du anledning til å trekke deg fra listen. Partiet legger jo opp til at det bare er toppkandidaten som skal nomineres på mandag?

— Alle kan trekke seg før lista er levert. Fristen for det er 31. mars, sier Leif Arne Moi Nilsen.

Publisert: