Stavanger-mann vant 39 millioner

Med 40 kroner som innsats vant en mann i 40-årene fra Stavanger hele 39 millioner kroner hos nettspillselskapet, Betsson.

  • Ntb
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 13 år gammel

Dette er den største gevinsten Betsson noen gang har utbetalt, og er den nest største gevinsten som er utbetalt i Norge gjennom tidene.

— Jackpotten har bygget seg opp over lang tid, og det er alltid hyggelig når en vanlig kunde blir Betsson- millionær. Premien er den største enkeltgevinsten vi har utbetalt, og viser at det går an å vinne mye selv med små innsatsbeløp, sier leder i Betsson Norge, Marius Andersen.

Storgevinsten vant rogalendingen etter å ha satset 40 kroner på Betsson nettspillet Arabian Night. Som følge av at stadig flere spiller på nett, har gevinstene også økt betydelig de senere årene. Nettspill tar nå i stadig større grad opp konkurransen med Norsk Tippings Lotto, når det gjelder å oppfylle nordmenns millionærdrømmer.

Betsson oppfordrer likevel spillerne til ansvarlig spill, og har strenge begrensinger på hvor mye man kan satse.

— Vi er svært nøye med å legge forholdene til rette for ansvarlig spill. Vi har blant annet strenge reguleringer for maksimalbeløp som kan satses, og har også en egen Responsible Gaming ansvarlig som jobber på fulltid for å redusere faren for spillavhengighet, sier Marius Andersen.

Publisert: