Her kan du følge valgkvelden i din kommune

Aftenbladet gir deg siste nytt fra kommunene hele valgkvelden. Nærmere 50 medarbeidere vil holde deg oppdatert til langt på natt.

 • Kjell Arne Knutsen
  Kjell Arne Knutsen
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Valgdekningen kan du følge på Aftenbladet.no fra klokka 19 mandag. Da starter vi med direkte tekstrapportering der vi publiserer små og store nyheter fra valgdagen. Her svarer vi også på spørsmål fra leserne.

Én time før valglokalene stenger, nøyaktig klokka 20 mandag, starter valgsendingen på TV. Dette er et samarbeid mellom Aftenbladet og NRK Rogaland.

Camilla Bjørheim, Aftenbladet, Øystein Ellingsen, NRK, Kjersti Hetland, NRK, Harald Birkevold, Aftenbladet og Cecilie Berntsen Jåsund, NRK gir deg valgkvelden hos Aftenbladet

Inviterer til Gnist

Fra studioet i Gnist, som ligger i Aftenbladets lokaler i Mediegården i Stavanger, vil programlederne Camilla Bjørheim, Øystein Ellingsen, Kjersti Hetland, Harald Birkevold og Cecilie Berntsen Jåsund gi deg alt du trenger å vite om hvem som gjør det bra og hvem som taper i alle kommunene i sørfylket.

I studio vil også en rekke politikere komme innom for å gi sine kommentarer.

Alle som vil, kan også komme til Gnist og følge sendingen derfra fra klokken 20.

– Vi håper at mange tar turen til Gnist valgkvelden, her arrangerer vi en partiuavhengig arena også valgkvelden, sier Aftenbladets digitalredaktør Elin Stueland.

I tillegg vil det bli tv-innslag fra seks team som reiser rundt på valgvaker.

TV-sendingen kan du følge på Aftenbladet.no, NRK Rogalands nettside og appene. Eller du kan være publikum i studio.

Klokken 21 vil resultatet av forhåndsstemmene bli offentliggjort. Da får vi en pekepinn om hvordan det går. Men de endelig resultatene er ikke ventet før tidligst en time senere. De minste kommunene kommer først, ca klokka 22, og deretter de andre fortløpende. Et foreløpig resultatet fra Sandnes og Stavanger er ventet nærmere midnatt.

Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen og digital redaktør Elin Stueland forteller at nesten hele redaksjonen i Aftenbladet er på jobb valgkvelden for å gi leserne og seerne oppdaterte nyheter.

Vi dekker valgvakene

Aftenbladets sjefredaktør Lars Helle og kommentatorer gir deg analyser ut over kvelden, den første er planlagt klokka 21.45.

Aftenbladet er tilstede med journalister og fotografer på valgvakene til de fleste partiene i Sandnes og Stavanger, i tillegg er vi innom 12 andre kommuner. Stemningsrapport og kommentarer fra valgvakene kan du lese på Aftenbladet.no.

Er du spent på valget utenfor fylket? Vi gir deg også resultatservice fra hele landet.

I onsdagens papirutgave av Aftenbladet setter vi av 30 sider med de viktigste valgnyhetene fra alle kommunene i dekningsområdet.

Publisert:
 1. Kommunevalg 2019
 2. Stavanger
 3. Lars Helle
 4. Harald Birkevold

Mest lest akkurat nå

 1. For folk vil koke over fra livet og ned, og fryse seg i hjel fra livet og opp! Genialt konsept!

 2. Borgli blir sirkusdirektør

 3. Å se og høre a-ha framføre «Take On Me» er som å bevitne Jesus komme tilbake og lese Bibelen, med kommentarer

 4. Det blei ikkje litt stort, det bildet av Erling Braut Haaland?

 5. Carmen fra Bryne var 14 år da en ukjent kvinne prikket henne på skulderen

 6. Sola tapte intens duell etter ekstraomgangar: – Alle treng pause no