Lura-ulykken: Kvinne fraktet til Haukeland - bilisten har fortsatt ikke meldt seg

SANDNES: Kvinnen som ble alvorlig skadet i påkjørselen på Lura, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med alvorlige bruddskader. Politiet jakter fortsatt på bilisten som lørdag kveld kjørte på kvinnen i 30-årene.

Publisert:

En kvinne ble påkjørt i et gangfelt på Lura lørdag kveld. Sjåføren stakk fra stedet. Foto: Ronny Hjertås

– Politiet ber de som var vitner til uhellet og som fortsatt ikke har snakket med politiet om å ta kontakt, sier Einar Haugland, etterforskningsleder ved Felles straffesaksinntak i Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet.

Politiet har så langt avhørt fire vitner etter påkjørselen i et gangfelt på Lura lørdag kveld der en kvinne ble alvorlig skadet.

– Kvinnen ble søndag fløyet til Haukeland for operasjon. Hun har alvorlige bruddskader, opplyser Haugland.

Mandag skal politiet gjennomgå flere overvåkningsvideoer fra området.

– Det ble tidligere sagt at vitner hadde observert en lys bil, men det er høyst usikkert, så vi ber folk om å se bort fra dette, sier Haugland.

Den første meldingen om påkjørselen kom rundt klokken 17.30 lørdag ettermiddag.

Kvinnen i slutten 30-årene er alvorlig skadet etter at hun ble påkjørt av en personbil i et gangfelt like utenfor Burger & Pizza companiet på Lura.

Har innhentet videoopptak

Politiet ber om at alle observasjoner medtrafikanter eller andre vitner kan ha reagert på i tidsrommet rundt klokken 17.30 i Seljeveien/Stavangerveien meldes til politiet på 02800.

Operasjonsleder sier til Aftenbladet ved 21.30-tiden lørdag kveld at vitneavhør så langt ikke har gitt noen resultat i forbindelse med jakten på bilisten som skal ha kjørt på kvinnen.

– Men vi har innhentet videoopptak fra området, og det kan være det kommer noe ut av det. I tillegg må vi foreta et avhør av fornærmede når hun er i stand til det, sier operasjonsleder Fenne-Jensen til Aftenbladet.

Hendelsen skjedde i Seljeveien i Sandnes kommune. Veien var stengt en periode.

Publisert: