Lastebil mistet nesten lasten i rundkjøring

Politi og kranbil var raskt på plass etter at en lastebil holdt på å miste lasten i en rundkjøring på Stangeland i Sandnes. Først etter nærmere halvannen time fløt trafikken som normalt.

Foto: Ronny Hjertås

 • Elisabeth Bie
  Journalist
Publisert: Publisert:

Foto: Julie Teresa Olsen

Meldingene om krengende last på en lastebil kom til politiet fra forbipasserende. Sør-Vest politidistrikt opplyser klokka 13.45 at politi og bergingsbil fortsatt er på plass for å sikre lasten.

– Det har vist seg å være komplisert. Muligens må trekkvogn og tilhenger kobles fra hverandre for å få det til. Kranbil er på plass, sier operasjonsleder Steinar Knudsen i Sør-Vest politidistrikt.

Klokka 14.30 meldes det at trafikken på stedet flyter, men er saktegående, noe som også er i ferd med å gi ringvirkninger til trafikkflyten på E39.

Bilister anmodes om å ta alternativ vei inntil videre.

Etter nærmere halvannen time fløt trafikken som normalt etter at det hadde dannet seg lang saktegående bilkøer i området. Politiet var ferdig på stedet litt over klokken 15, ifølge operasjonsleder Olaug Bjørnsen ved Sør-Vest politidistrikt.

Lastebilen ble etter hvert flyttet til en nærliggende parkeringsplass for videre håndtering. Politiet har opprettet sak og førerkortet til fører av lastebilen er beslaglagt.

Flere forbipasserende varslet politiet da de så at en lastebil var i ferd med å miste lasten ved rundkjøringen på Stangeland. Foto: Leserbilde

Foto: Julie Teresa Olsen

Foto: Julie Teresa Olsen

Foto: Julie Teresa Olsen

Foto: Ann-Mari Gregersen

Publisert:
 1. Sandnes
 2. Trafikk
 3. Politiet

Mest lest akkurat nå

 1. Stavanger letter på smitte­vern­tiltakene for barneidrett og sam­kjører seg med Sandnes

 2. Det ikoniske naustet i Hafrsfjord i ferd med å velte: Nå kneler det

 3. Storm og mye regn i vente: – Risikabelt å holde seg nær havet

 4. Hundre personer står i kø. Nå vil kommunen selge omstridte boliger

 5. Hun levde et liv i avhengighet: – Jeg vil ikke skamme meg lenger

 6. Bil kjørte av veien i Sirdal