Gudmundsson gleder seg

Tryggvi Gudmundsson i Tromsø ser fram møtet med Rikhardur Dadason og Viking i Stavanger i morgen, men bedyrer at poeng for TIL er langt viktigere enn egne scoringer.

  • Aftenbladet.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 22 år gammel

Veddemålet med Rikki er bare med på å krydre vårt vennskap. Jeg stresser hverken det eller jakten på scoringstittelen, sier Tromsøs venstre kantspiller.

Likevel har han bestemt seg for å ta alle straffesparkene TIL måtte få i fortsettelsen.

Årsaken til at jeg lot Morten Giæver skyte mot Molde sist søndag, var at jeg selv ble felt inne i 16-meteren. Da har jeg hatt som regel å overlate ansvaret til andre. Men heretter tar jeg jobben selv, uten at det er noen garanti for scoringer. Også jeg har bommet denne sesongen, sier Gudmundsson til Aftenbladet.

Han er tilfreds med å ha nådd 12 nettkjenninger og åtte målgivende pasninger som flankespiller, og er bare ett mål unna fjorårets 13 scoringer.

Før sesongen var målet mitt å gjenta den bedriften. Alt annet blir bonus, også veddemålet med Rikki, bedyrer TIL-spilleren.

Slik karakteriserer han sin kamerat i Viking:

Dadason er en spiller å stole på innenfor 16-meteren, ikke bare i luften. Han er en klassespiller, med en veldig bra venstrefot. Dog ikke så god som min, humrer islendingen.

PS: Tromsø senegalesiske landslagsspiller, Abdeoulaye M'Baye blir ikke med mot Viking. Alle formaliteter omkring overgangen er ikke i orden.

Publisert: