Spilte opp til dans

Opp i mot 350 feststemte mennesker inntok lørdag kveld Sjernarøy Maritim.

Det var flere som lot det stå til på dansefronten når Rune Rudberg inntok scenen. Her er det Jørgen Evjen og Marianne Helgestad som tar seg en sving.
Publisert: Publisert:
Rammene kunne ikke vært bedre for dans og musikk denne kvelden. Sol, varme og vindstille fjorder omringet Sjernarøy Maritim og sørget for en fin kveld.
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Etter en vellykket fiskefestival tidligere på dagen, var det Rune Rudberg og hans band som spilte opp til dans etter noen timers oppvarming fra Synth å Le.

— For en fantastisk plass dere har her, kom det fra Rudberg, i det han og bandet entret scenen.

Og publikum responderte med sang, dans og godt humør gjennom hele kvelden. Stemningen toppet seg allerede etter sang to. Da var det nemlig «Ut mot havet» som runget ut over Sjernarøyane. Et Sjernarøy som viste seg fra sin beste side denne kvelden.

— Vi har aldri vært her før, men dette må være en av de vakreste plassene vi har besøkt, sa Rudberg til Aftenbladet.

Ett minutts stillhet

— Det ble etter konkurransen på lørdag, holdt ett minutts stillhet i forbindelse med den tragiske trafikkulykken som kostet to mennesker livet på vei hjem fra fiskefestivalen i fjor. På vei inn til festområdet på kvelden fikk også alle med seg en påminnelse om å være forsiktig i trafikken. Denne påminnelsen kom i form av et refleksbånd med påskriften: «Någen e gla i deg!»

Fornøyd arrangør

— Som alltid oppførte gjestene seg eksemplarisk. Det var ikke bråk eller fyll, og de virket å hygge seg. "Synth å Le" showet og spilte også i tillegg til Rudberg, til stort engasjement blant publikum. Vi gleder oss allerede til neste år, sier Johnny Furre ved Sjernarøy Maritim.

Publisert: