Havanna badeland dårligst i test

<p> Havanna Badeland i Sandnes er det dårligste badeanlegget i en omfattende test av 17 badeland og badeanlegg i Norge. Badelandet i Sandnes har ikke god nok renslighet og hygiene, dårlig serveringstilbud og ikke god nok sikkerhet.</p>

  • Marit Hæreid
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 15 år gammel

SANDNES: Forbruker-rapporten og Forbrukerrådet har grundig undersøkt kvaliteten ved 17 badeland og badeanlegg i Norge. Til sammen har disse anleggene flere millioner besøkende årlig.

Undersøkelsen viser at anleggene stort sett er gode – og de beste anleggene fremstår som flotte, lekre, trygge og renslige.

I testen la de hovedvekt på opplevd sikkerhetsnivå, renslighet, hygiene og servicenivået – i tillegg til atmosfæren og aktivitetstilbudet.

Klart dårligst i Forbruker-rapporten og Forbrukerrådet sin test er Havanna Badeland Badeanlegget får 58 av 100 mulige poeng, og er dermed det eneste som ikke får karakteren «Meget bra» eller «Bra».

Daglig leder i Havanna Badeland, Audhild Vikan, synes det er veldig beklagelig at Havanna scorer så dårlig.

— Vi synes dette er trist og synd. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Og vi må bare fortsette den jobben vi allerede er begynt på. Vi skal bli bedre, lover Audhild Vikan, som har vært daglig leder på Havanna de siste fem månedene.

Testen viser også at Havanna Badeland ikke er noe dårlig anlegg. Atmosfæren er god, og det går an å ha det moro der, står det i rapporten.

Anleggene er testet ved personlig besøk av en ansatt i Forbrukerrådet og dennes familie. Ved samtlige besøk har det vært med barn under 12 år.

Badeanlegget Oasen i Namsos kommer på nest siste plass i testen, mens Hovden Badeland er tredje sist.

marit.haereid@aftenbladet.no

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Treneren etter Vikings første seriemedaljer på 14 år: - Vi hadde noe å bevise

  2. Viking-børsen: «Helt avgjørende for at medaljen er sikret»

  3. Kristian er 39 år, men har over 20 år bak seg i festival- og eventbransjen. Dette er hans nye prosjekt

  4. Fauci om omikronvarianten: Oppmuntrende funn om alvorlighetsgraden

  5. – Vi sitter her og fryser. Politikerne har ikke bakkekontakt

  6. Knut Arild Hareide flytter til Rogaland