Sjokkerte beboere på Tjensvoll: Fant tomme ølbokser etter renoveringsarbeid i borettslaget

Tomme ølbokser. Peniser tegnet i byggestøvet og nøkler på avveie. Fuktskader på interiøret og mangelfullt monteringsarbeid i våtrom var det som møtte beboerne på Tjensvoll da de kom hjem til leilighetene sine etter rehabiliteringen.

Publisert: Publisert:
  1. Beboeren i leiligheten sammen med borettslagsnabo Asgeir Bell er fortørnet over oppfølgingen de får fra styret og entreprenør i forbindelse med rehabiliteringen av rørsystemet i Tjensvoll Terrasse IV. Fredrik Refvem

  2. Utdrag av kommentarene fra den interne informasjonskanalen i borettslaget Tjensvoll Terasse IV. Privat

Fredrik Refvem
Beboeren kom hjem til fuktskader i taket på kjøkkenet etter rehabiliteringsarbeid i borettslaget. Tre uker senere venter hun fortsatt på svaret fra entreprenør og styret.
– Jeg gikk rett i kjelleren. Det slo meg helt ut, sier beboeren i Tjensvoll Terrasse IV. Hun ønsker ikke navn og bilde. Her med nabo Asgeir Bell.
Døren kan ikke lukkes, trolig pga fukt, etter at rørarbeidet var gjort i leiligheten.
Platsbeskyttelsen var fjernet da beboeren kom hjem etter rehabiliteringen. I skapene var det fuktskader etter kjerneboring i betongveggene.
Nabo Asgeir Bell håper de får stoppet prosjektet før det kommer til hans hus.
Ingen estetisk gullmedalje for dette arbeidet på kjøkkenet i Tennisveien, mener beboeren, men forskriftsmessig holder det vann.
Fuktskader på døren er foreløpig en uavklart reklamasjon mellom beboer og entreprenøren.
Vaskemaskinen får ikke plass i hullet og stikkontakten er umulig å komme til når vaskemaskinen er på plass.
Beboeren må leve med at vaskemaskinen står midt på golvet på tredje uken. I boden bak vaskerommet fant hun ølbokser etter at arbeiderne hadde vært der.

Rehabiliteringen av rørsystemet i Tjensvoll Terrasse IV var allerede omstridt før det startet opp i slutten av september. Tre måneder ut i prosjektet har stemningen i borettslaget nådd et nytt lavmål.

De første beboerne har fått leilighetene sine tilbake etter rehabiliteringen og responsen varierer fra stor begeistring til sjokk og fortvilelse.

Se svaret fra Obos Prosjekt og fra styreleder i borettslaget lenger ned i saken.

Les hele saken med abonnement