Aktiv Idrett

Aktiv Idrett 2008 fikk i år 6 lag meldt på, også jente lag hadde meldt seg på. Utrolig flott at jentene også ønsker å spille mott guttene, og de ga også alt de kunne for å vise hvem de var.

  • Henrik Torjussen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 14 år gammel

Under tuneringen ble det også alltid noen som er uenige, men musikken og turneringen gikk utrolig greit. Bra vakthold og dommere som var positive og humøret på plass da er det kjekt å arrangere turnering. Under turneringen var det musikk og salg av mat og drikke i kiosken hvor Hundvågs Håndballs jenter 13 spillere hadde stilt opp. Mye bedre system i årets Aktiv Idrett hvor det ble finale kamp mellom Lunde Dream Team og Toska FC. Hvor Lunde gjengen sto på og ga alt. Men Toska FC var litt bedre og stakk av med seieren i Aktiv Idrett 2008. Toska FC hadde også banens beste spiller som ble Daniel Kvernstrøm som storspilte og var både spiss og hadde mange pasninger med høy klasse. Alle lagene fikk medaljer og vinner laget fikk diplom, drikkeflaske og t-skjorter.

Ønsker å takke Hundvåg fotball for hjelpen og ikke minst sponsorer og store muligheter for Aktiv Idrett til høsten igjen.

www.aktiv-idrett.no for flere bilder og video fra turneringen.

Mvh Henrik Torjussen

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Kjemperesultat for Rogaland-bedrift - har ordrereserve på 4,6 milliarder

  2. Birgitte-saken: Siktede la en felle for det som viste seg å være politi­folk

  3. – Jakob vil ikkje vere den som ligg bak og tilfel­dig­vis klarer å spurte forbi. Han vil vinne med over­tyding

  4. Støyende asfalt­arbeid mellom Tjensvoll­krysset og Madla­krossen de to neste nettene

  5. Sykkeltyv tatt mens han mekket

  6. Hun ble syk, manglet penger – derfor valgte hun dette yrket