Politiet har hentet inn flere overvåkingsbilder i Rakavan-saken

Lørdag kveld ble det hentet inn overvåkingsbilder i forbindelse med søket etter Rakavan Jeevaharan (20).

Publisert: Publisert:

 • Adressa.no
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

- Vi har hentet inn flere overvåkingsvideoer. Det kommer an på vår kapasitet om vi får sett dem i løpet av natt til søndag. Jeg regner med at vi i hvert fall kommer til å se på dem søndag morgen, sier vaktleder Kristian Mørkved ved Krimvakta sent lørdag kveld.

Rakavan Jeevaharan (20) har vært savnet siden natt til tirsdag, etter at han forlot utestedet The Mint i Trondheim sentrum. Politiet har sikret seg en overvåkningsvideo fra stedet, som viser den savnede utenfor utestedet. Dette er så langt det siste bildet av den unge mannen fra Stavanger. I løpet av uka som har gått er det blitt gjort flere søk, både av politi og av frivillige.

Les også

LES OGSÅ: Søstrene til savnede Rakavan: – Gjennom det store engasjementet, har vi virkelig fått se hvor mye godt det er i mennesker

- Vi har ikke noe nytt som fører oss nærmere å finne ham, sa vaktleder May-Britt Enmo på Krimvakta ved Sentrum politistasjon tidligere lørdag kveld.

Nye overvåkingsbilder

Enmo opplyste at politiet i løpet av lørdagskvelden ville hente inn flere overvåkingsbilder.

- Vi har et visst tidspress på oss når det gjelder overvåkingsbilder, siden det er begrenset hvor lenge de lagres. Det er for tidlig å si om det er noe relevant i disse bildene, sa hun.

- Er det planlagt noen nye søk?

- Nei, nå har vi søkt der det er naturlig å søke ut fra den informasjonen vi har. Vi håper at videre etterforskning kan gi oss mer å gå på, og at vi kan søke videre etter eventuelt ny informasjon.

Avsluttet søk

Adresseavisen skrev onsdag at studenten klokken 00.48 sendte en Facebook-messengermelding til søsteren sin om at han var på vei hjem til deres felles leilighet litt utenfor Trondheim sentrum. Like etterpå kom det en melding om at han var ved Elgeseter bru. Telefonen ble senere på natten avslått. Politiet har i forbindelse med etterforskningen jobbet med å undersøke trafikkdata knyttet til 20-åringens mobiltelefon.

Det ble ikke gjort noen funn under politiets og brannvesenets søk fredag, ifølge operasjonsleder i politiet Trond Volden. Søket ble avsluttet for kvelden klokken 20.00.

Les også

LES OGSÅ: Rakavans siste ord til kameratene: - Gleder meg til i morgen

Brannvesenet avsluttet sitt overflatesøk i elva fredag ettermiddag, og Røde Kors fortsatte sin leting til klokken 20.00.

Frivillig søk lørdag

Lørdag morgen startet venner og familie av den savnede BI-studenten fra Stavanger en leteaksjon ved Studentersamfundet, de jobbet ut fra to områder som de hadde fått delegert fra politiet.

- Vi oppfordrer folk som har observert den savnede etter han forlot utestedet The Mint natt til tirsdag, til å ta kontakt med politiet. Akkurat nå kan absolutt alle tips være relevant, sier en talsperson for familien.

Publisert:

Les også

 1. LES OGSÅ: Hørte lyder da de ringte savnet students mobil

Mest lest akkurat nå

 1. Signalbygget på Forus skal rives. Her er de nye planene

 2. Regler for utbetalinger til politikere og partier er kjent ulovlig. Det kan få landsdekkende konsekvenser

 3. Elbiler må betale mer

 4. Rødt legger lokk på saken. Slik forklarer Stavanger-politikeren hvorfor hun bryter ut

 5. Ett nytt smittetilfelle i Stavanger

 6. Fikk du med deg smellet i Gandsfjorden?

 1. Politiet
 2. Frivillige
 3. Trondheim
 4. Etterforskning
 5. Stavanger