Etterlyser vitner etter at ektepar ble truet med øks under innbrudd i Sandnes

Tidlig søndag morgen 21. november var det et innbrudd i Sandnes, hvor et ektepar ble truet med kniv og øks. Gjerningspersonen er fremdeles på frifot, og politiet etterlyser vitner etter hendelsen.

 • Siv Helen Kvalvåg
  Siv Helen Kvalvåg
Publisert: Publisert:

– Politiet etterlyser vitner som kan ha observert en mann som vandret rundt i området i nærheten av Olinehagen i Sandnes tidlig søndag morgen i tidsrommet 06.00-07.30. Personen tok seg inn i en hagestue i området, og da han ble oppdaget av ekteparet som eier boligen, skal han ha truet dem med kniv og øks, sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder ved
etterretning og etterforskning i Sandnes.

Gjerningspersonen er etter det opplyste lys i huden og har mellombrunt kort hår og kort skjegg. Han er slank og rundt 180-185 høy. Klesdrakten er beskrevet som mørkt turtøy.

– På jakken skal det ha vært reflekser på skuldrene, som gikk som en stripe fra skulderen og ned mot albuen, samt en neongul stripe på hetten, og refleks på hver side av denne stripen, sier Vorland.

Politiet venter på svar på tekniske undersøkelser.

– Øksen som ble brukt til å true ekteparet ble liggende igjen på gjerningsstedet, men vi ønsker svært gjerne å høre fra publikum dersom noen kan ha observert noe i det nevnte tidsrommet, sier Vorland.

Publisert:
 1. Krim
 2. Sandnes
 3. Politiet

Mest lest akkurat nå

 1. Bensinstasjonssjefen på Ålgård tjente over 15 millioner i fjor

 2. Ola Borten Moe før Stavanger-besøk: Holder legerapport hemmelig

 3. Danmark strammer inn

 4. – Dette påvirker alt fra husleie til hvilke julegaver jeg har råd til å kjøpe

 5. To fra dette lokale metal­bandet tjente over ti millioner kroner i fjor

 6. Trafikkulykke ved TKS Kverneland