Cornelius Munkvik mottok Aftenbladets pris

Cornelius Munkvik mottok Aftenbladets pris. Det er en intern pris og går til en person som har utmerket seg med ekstraordinær innsats.

Aftenbladets sjefredaktør Lars Helle, til venstre, og prisvinner Cornelius Munkvik.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Aftenbladets pris er en intern utdeling i mediehuset og kan gå til ansatte i redaksjonen eller i kommersiell linje. I år gikk prisen til Cornelius Munkvik, som er ansatt i redaksjonens Lokal-gruppe. Han har hovedansvaret for krim-dekningen i Aftenbladet.

I de overordnede statuttene står det: «Aftenbladets pris går til en person som har utmerket seg internt eller eksternt med en ekstraordinær innsats.»

I begrunnelsen for årets prisvinner står det følgende: «Aftenbladet skal være det viktigste mediet for nyheter i regionen. På noen definerte områder skal vi være nasjonalt nyhetsledende. Det krever de beste journalistene, og det har vi.  Aftenbladets pris går til en medarbeider som over lang, lang tid har opparbeidet seg kunnskap og kilder som gjør oss nyhetsledende på dette feltet. Han er på, dedikert og ærgjerrig og leder an i konkurransen både med lokale og nasjonale konkurrenter, når de melder seg på de største sakene. Kunnskapen bruker han til å dykke bak det løpende nyhetsbildet og gi oppklarende featuresaker om temaer som berører eller som er gjenstand for politiske debatter. Den samme kunnskapen ligger bak når han gir leserne innsiktsfulle direkte-oppdateringer i krevende saker. Han jobber hardt, holder tak i krimsaker over tid, er først med nyheter, holder presseetikken høyt, topper både abonnements-statistikken over salg på artikler og listen over NTB-sitater og er ikke minst en flott kollega. Aftenbladets pris for 2019 går til Cornelius Munkvik.»

Tidligere vinnere er blant andre: Kristin og Geir Sveen, Kjersti Svalland, Thomas Ergo, Gry Raugstad, Leif Tore Lindø, Merethe Svanes, Tarald Aano, Bjarte Bærem, Egil Ø. Nærland, Marie Rein Bore, Jan-Petter Helgesen, Randi Skjæveland, Sven Egil Omdal, Ole Sivertsen og Torbjørn Kindingstad.

Publisert: