Hele programmet for Aftenbladets festival finner du her.

Lørdag:

Skal bussen gå over Domkirkeplassen? Det var spørsmålet Aftenbladets Stein Halvor Jupskås ville at Kari Raustein (H), arkitekt Per Grimnes, og Ostehusets eier Hanne Berentzen skulle svare på. Nei, ja og nei svarte de.
Solveig Sandelson, Terje Vareberg, Nina Horpestad, Hadia Tajik og Bent Høie snakket om hvorfor sykehuset må tjene penger på pasienter.
Tor Anders Vollsund
Heftig stemning mellom Hadia Tajik (A) og Bent Høie (H).
Lars Helle
Journalist Egil Ø. Nærland fikk det litt vanskeligere enn planlagt da han skulle snakke med Filip Ingebrigtsen om ham og hans ekstraordinære brødre og familie fra Sandnes. Fordi Filip var i sitt eget utdrikningslag, og det hadde ført ham langt ut i skogen. Ikke helt som planlagt fra hans side. Men Nærland har fulgt brødrene og familien tett de siste årene, så han ga likevel de fremmøte på Frøken Phil et innblikk i familien, hvor hardt de jobber, og hvor mye de krangler.
Håvard Svensvik
Stiftelsen Stavanger Aftenblad og sjefredaktør Lars Helle dro opp debatten om alle begrep som flyr i diskusjon og samtaler rundt media for tiden. Førsteamanuensis Turid Borgen ved Institutt for medie- og samfunnsfag på UiS, og Dagbladets John Olav Egeland prøvde både å rydde opp og utfordre hva som er situasjonen i Norge. Og ga mange innblikk i svensk virkelighet, der media er trukket langt inn i valgkampen de siste dagene.
Håvard Svensvik
Børge Lund i samtale med redaktør Tarald Aano. Han viste også utdrag av stripene fra den spede begynnelsen til nå.
Carl Gunnar Gundersen
Stinn brakke for å høre Børge Lund fortelle om historien bak tegneserien «Lunch» i kjelleren på Sølvberget. Mange måtte stå bak i lokalet for å høre på.
Carl Gunnar Gundersen
Etter samtalen var det tid for boksignering av Børge Lunds nyeste Lunch-utgivelse.
Tarald Aano
Mange hadde møtt opp for å høre matanmelder Arild Inge Olsson fortelle om restauranter og råvarer i matfylket. Her i samtale med digitalredaktør Elin Stueland.
Hege Solbakken
Oilers-legenden Christian Dahl-Andersen (til venstre) og Oilers sin energiske og aktive eier, Tore Christiansen, var skjønt enige om at laget som i sesongstarten på tirsdag møter siste års mestere Storhamar kommer til å klare seg bedre enn fjorårets 6. plass i ishockeyens eliteserie. Aftenbladets journalist Kristian Kvendseth hjalp de mange fremmøtte på Frøken Phil å få et innblikk i hvordan laget jobber for å få byttå hjem.
Håvard Svensvik
- Vi erkjenner at vi står foran den største omleggingen av energisystemer noensinne. Det var jo derfor vi bytta navn. Og det er et reelt skifte for oss, bedyrer Equinor informasjonsdirektør Bård Glad Pedersen. Motdebattant forfatter Anne Karin Sæther er ikke helt overbevist.- Men dere er jo milevis unna å være et miljøselskap. «Equi» som betyr «balanse» og «likhet» kan gjøre at folk føler seg ført bak lyset. Dere er et oljeselskap, slår hun fast. Møteleder Hilde Øvrebekk Lewis fra Aftenbladet modererer debatten på Hanekam lørdag ettermiddag.
Elin Stueland
Fotograf Fredrik Refvem og journalist Elisabeth Risa fortalte om Trafikksentralen – Aftenbladets største videosuksess.Lesernes egne videoklipp fra trafikken har fått over 800.000 visninger på Aftenbladet.no.
Tarald Aano
Byas inviterte til samtale med STVG kartell - nytt lokalt plateselskap og management. Isabell og Tore Pang (th) ønsker mer samarbeid og sterkere miljø for urban musikk. De ønsker at flere heier på hverandre! STVG vil være bransjen som trengs, de bak, de som ikke lager musikken og står på scenen.
Tarald Aano
Aftenbladets kommentator Harald Birkevold og sjefredaktør Lars Helle om lokalvalget til neste år. - Høyres topp John Peter Hernes profilerer seg som lyseblå, det signaliserer et ønske om de breie forlikene i Stavanger, sier Birkevold innledningsvis.
Elin Stueland
Arne Sigve Nylund, konserndirektør i Equinor i samtale med Ola Myrset i Aftenbladet og Sysla. - Vi er kommet styrket ut av krisen, slår Nylund fast. Ola Myrset inviterte til en skål fra publikum hver gang en av dem sier Statoil når det skulle vært Equinor.
Elin Stueland

Fredag:

På Blyge Harry måtte mange nyte musikken fra utsiden da det ble helt fullt inne. På scenen står Britt-Synnøve Johansen, Dag Sindre Vagle og Johan Egdetveit.
Anne Kristin Aanestad
Froddi og Mannskapet fenget publikum og skapte stor begeistring blant unge og gamle fans på Blyge Harry. Froddi slo plutselig om til tysk og forteller historier mellom låtene.
Anne Kristin Aanestad
Froddi slo plutselig om til tysk og forteller historier mellom låtene.
Anne Kristin Aanestad
«Når katten er borte»: Solveig Grødem Sandelson leder debatten om hvordan det hadde gått om lokalpolitikerne fikk skrive sin drømmeleder i Aftenbladet. Eirik Faret Sakariassen (SV), Ingrid Kristine Aspli (SV), Ingebjørg Folgerø (H) og Terje Eide (H). Høyres leder: - Folk må slutte å stemme på enkeltsakspartiene, de aner ikke hva partiet vil stemme i andre saker, sier Folgerø. SVs leder: - Kommersielle aktører ut av velferden, gjerne påfulgt av en «Nok er nok», sier Aspli.
Elin Stueland
Johan Mihle Laugaland og Øystein Ellingsen fra NRK forteller om hvordan NRK Rogaland starter Hele Rogaland rydder-aksjonen hos Frøken Phil.
Tarald Aano
Johan Mihle Laugaland og Øystein Ellingsen fra NRK diskuterer sammen med stortingsrepresentant Tina Bru (H) og miljøaktivist Per Thorbjørnsen (V) viktigheten av å rydde opp ute i naturen.
Tarald Aano
Fotograf Jarle Aasland forteller om fotografiets verdi mellom dokumentar og fake news i Kjelleren på Sølvberget.
Tor Anders Voldsund
Tidenes beste rogalandslåter - på helt nye måter. Fullt hus og kø utenfor lokalene til BlygeHarry i kveld. Kulturjournalist Leif Tore Lindø stiller spørsmål til bandet bestående av Britt-Synnøve Johansen, Dag Sindre Vagle og Johan Egdetveit. Det er er lett og god stemning både på scenen og i lokalet.
Hege Solbakken
Rundt 80 personer møtte opp på Frøken Phil for å høre hvordan gravejournalist Thomas Ergo jobber. Thomas snakket blant annet om rettssikkerhet i forbindelse med Glassjenta-saken. I publikum satt Erik Faret Sakariassen, etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl og Trond Nerdal.
Tarald Aano
- Gründerlivet handler om å posisjonere seg der teknologien er om tre år, sier Sjur Eivind Usken, daglig leder i Smart Plants AS under sesjonen om gründerlivet, i samtale med Aftenbladets Ove Heimsvik. - Det verste som kan skje, er at du som gründer mister gnisten, sier Siv Elise Seland, som står bak klesmerket IIS of Norway.
Elin Stueland
Det nye Stavanger-bandet Valp opptrer på BlygeHarry fredag. Musikkjournalist Leif Tore Lindø beskriver bandet som «Ungt, dansbart og melankolsk» - et band han har tro på.
Hege Solbakken
Frøken Phils lokaler var fulle da Aftenbladets Hans Petter Aass fortalte om gravejournalistikk - om krevende arbeid, krim, økonomi og sosialsektor.
Tarald Aano
Elin Stueland, Mathilde Molineaux og Nora Skilbrei stod på Hanekams scene og snakket om at de bruker fem timer på Snap hver dag for å opprettholde streaks med 150 venner.
Hege Solbakken
45 personer deltok på Aftenbladets arrangement på Møteplassen på Sølvberget da fire sjefredaktører snakket om avisens fortid og framtid.
Carl Gunnar Gundersen
Journalist i Aftenbladet, Tove Bjørnå forteller om å skrive om selvmord - et av medienes siste tabuer, på Kjelleren på Sølvberget. Bjørnå vant årets reportasje 2017 for artikkelen «Da Øystein forsvant».
Tor Anders Voldsund

Les mer fra Aftenbladets 125-årsjubileum her: