Familien til avdøde: Helt uvirkelig at noen vil skade en så snill og uskyldig person

Familien til 44-åringen som ble funnet død på Regestranden mandag, sitter igjen med stor sorg. I et brev til Aftenbladet forteller de om hvem han var.

Publisert: Publisert:

Mannen som ble funnet død på Regestranden, var en 44 år gammel mann fra Bryne. Hans nærmeste familie forteller om en snill og god mann som var glad i å snakke med folk. Foto: Fredrik Refvem

 • Jone Østebø
  Journalist

Dette skriver familien:

«I denne tunge tiden fra vi fikk vite at vår sønn, bror, svoger og onkel var forsvunnet og senere funnet drept, ser vi at det er mye feilinformasjon som er ute i media. For å gi et riktig bilde, vil familien nå skrive noen ord om avdøde.

«Han var så stolt da han tok lappen»

Den avdøde var en positiv og smilende person. Han var omtenksom og brydde seg om andre. Rolig og snill. Veldig sosial og likte å snakke med folk. Mange i nærmiljøet kjente ham og kunne beskrive ham med disse egenskapene. Han var veldig hjelpsom og sa aldri nei hvis noen spurte om hjelp.

Likte å se på livet i helgene og kjørte folk han kjente til steder og hjem fra steder om kvelden. Han likte å se på tv og lese nyheter på pc. Kunne fortelle oss om ting han hadde sett eller lest når vi møttes. Han lurte ofte på om vi hadde sett eller lest om dette. Likte å gå i butikker for å se etter små ting å kjøpe. Samlet på ulike ting opp gjennom årene. Han likte å klare seg selv.

Var stolt når han klarte lappen og kjøpte seg egen bil. Han var ofte ute og kjørte med bilen sin. Han kjøpte seg egen leilighet i 2002, og betalte flittig ned på den. Han hadde alltid kontroll på egne penger og regninger. Han jobbet i 25 år på Jæren Industripartner i tillegg til at han var ufør. I desember fikk han gullklokke.

Familien sitter igjen med en stor sorg over det som har skjedd . Det er helt uvirkelig at noen kan skade en så uskyldig og snill person som aldri har gjort noen noe vondt.»

Vil rette opp bildet av avdøde

En nevø av avdøde sier til Aftenbladet at familien har sett noen kommentarer på nettet som kan gi et feil bilde av hvem 44-åringen var, og at de derfor ønsker å rette opp i dette.

– Han har aldri vært borti noe spesielt. Aldri stoff, og han drakk ikke alkohol i det hele tatt. Han var opptatt av å være nær familien sin, og han var alltid ærlig. Han var flink til å oppdatere sine foreldre om hva han gjorde. Han var veldig glad i bilen sin, likte å kjøre tur og gå på kjøpesenter. Han var smilende og glad, sier nevøen til Aftenbladet.

Publisert:
 1. Sigbjørn Sveli var et tilfeldig drapsoffer

 2. Regestrand-saken: 20-åring ikke lenger siktet for medvirkning til drap

 3. Regestrand-drapet: Usikkerhet rundt de siktedes tilregnelighet

 4. Regestrand-drapet: Samtykker til videre fengsling

 5. Regestrand-drapet: Etterlyser vitner ved Vigrestad stasjon

 6. Regestrand-drapet: Politiet mener å vite hvordan Sigbjørn ble drept

 1. Regestrand-drapet
 2. Jæren
 3. Sorg