Q-Meieriene stiller melkekartongen til disposisjon

Q-Meieriene setter av plass på melkekartonger til små virksomheter som trenger drahjelp i koronakrisen.

Publisert: Publisert:

Foto: Q-Meieriene

  • Stavanger Aftenblad

– Vi bruker som regel denne flaten til å synliggjøre vårt eget arbeid. For eksempel hvordan vi jobber for å bli klimapositiv. Nå gir vi denne plassen til å heie frem små virksomheter som tør å satse på nye områder eller som trenger drahjelp til å starte opp igjen etter koronakrisen. I en krevende tid er det godt å se til noe positivt, sier leder Bent Myrdahl i en pressemelding.

Drahjelp

– Når samfunnet åpner igjen vil mye være annerledes, men de gode fortellingene og idéene vil bestå. Det er nå mer behov for å inspirere til å starte opp ny virksomhet eller gjenåpne. Vi ønsker å inspirere til dette ved å løfte frem disse virksomhetene på våre melkekartonger, sier Myrdahl.

Man nominerer virksomheter via Q-Meierienes facebookside, og de oppfordrer både forbrukere og virksomheter til å sende inn kandidater. I august vil virksomhetene kunne dukke opp på melkekartongene.

Flere forslag allerede

– Vi har fått inn flere gode forslag allerede. Vi må vise at vi ser dem som tør å ta sats i en tid der alt er litt ekstra vanskelig. Da er det gull verdt at vi får bidrag fra engasjerte forbrukere, sier produktsjef Sandra Gjester Hoel i pressemeldingen.

– Vi ønsker å bruke kartongen til å fortelle historier som har et positivt budskap – som også er relevante for forbrukerne i den tiden vi er inne i, sier Myrdahl.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Toppene i Stavanger-politikken kan selv tallfeste hvor mye de vil ha i kompensasjon

  2. Over 600 sykepleiere er døde av covid-19

  3. Mann i 60-årene kjørte gjennom bomringen med tildekkede skilt

  4. Disse Viking-spillerne får tidenes mulighet

  5. Frigir navnet på 16-åringen som omkom i ulykke hjemme

  6. Så dypt skal det være under stupebrett

  1. Q-Meieriene AS