16 følger Raustein ut av Stavanger Frp

16 personer har fulgt etter bystyremedlemmene Øyvind Raustein og Kari Raustein og har meldt seg ut av Stavanger Frp den siste tiden.

Publisert: Publisert:

16 personer har meldt seg ut av Stavanger Frp etter at Kari Raustein og mannen Øyvind valgte å gjøre det. Foto: Pål Christensen

  • Ola Fintland
    Journalist
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

– Jeg kan bekrefte at vi har fått en del nokså identiske utmeldinger, og de framstår som organiserte, sier leder Kristoffer Sivertsen i Stavanger Frp. Han sier at de som nå har meldt seg ut, er de samme som støttet Kari Raustein under medlemsmøtet i mai i fjor.

Den gangen forlot Kari Raustein medlemsmøtet i protest sammen med sine støttespillere. Det som skulle være et forsoningsmøte eller oppvaskmøte, endte i stedet med mer bråk.

Les også

Vondt ble verre i Stavanger Frp

Totalt er det 18 personer som har meldt seg ut av lokallaget til Frp i Stavanger, som har mellom 300 og 400 medlemmer.

– Vi synes alltid det er dumt å miste medlemmer, men ser fram til å bruke tiden på å snakke om politikk og vinne valget, sier Sivertsen.

Han forventer at lokallaget vil få flere medlemmer i valgkampen fram mot høstens stortingsvalg og ser fram til å drive valgkamp for partiet.

– Som jeg har sagt tidligere vil jeg takke Kari og Øyvind Raustein for den innsatsen de har gjort for partiet. Når de har valgt å melde seg ut, må vi forholde oss til det, sier Sivertsen.

Publisert:

Les også

  1. Kari og Øyvind Raustein melder seg ut av Frp

  2. Wedler kjenner seg ikke igjen i Rausteins kritikk

  1. Kari Raustein
  2. Kristoffer Sivertsen
  3. Stavanger FrP
  4. Politikk
  5. Øyvind Raustein