Ble ikke Miss Universe Norge

— Men jeg har lært masse, sier Sandnesjenta Anette E. Hetland. Hun koste seg på catwalken, selv om det ikke ble en plassering i år.

Publisert: Publisert:

universe_240912ji_42b.jpg

  • Marit Nore

Fredag ble Miss Universe Norge kåret i Oslo. Fra Rogaland deltok tre skjønnheter: Anette E. Hetland (20) fra Sandnes, Sandra Lura (25) fra Stavanger og Eva Kathrine Erga (19) fra Bryne.

Les også

Drømmer om å bli verdens vakreste

"Finalen var helt utrolig! Jeg har lært masse som jeg kommer til å ta med meg videre. Showet var fantastisk og det var kjempemorsomt å gå på catwalken. Jeg koste meg!" Skriver Hetland i en tekstmelding til Aftenbladet.

Miss Universe Norge

Det var Sara Nicole Andersen (20) fra Oslo som ble kronet til Miss Universe Norge. I desember reiser hun til Los Angeles for å representere Norge i Miss Universe 2012. Andersen jobber som modell og med mote. Hun er opprinnelig fra Persia, men har bodd i Norge hele livet.

Fredag ble også Miss Earth Norway kåret. Det er Nina Fjalestad (19) fra Asker som vil representere Norge i Miss Earth 2012. Konkurransen finner sted i Manila i Filippinene i November.

— De strålte på scenen

Hetland synes det er helt greit at det ikke ble noen plassering på henne i årets konkurranse.

"Vinnerne strålte på scenen og jeg unner dem den gøyale fremtiden de nå går i møte", skriver hun. Hetland synes at det er litt trist at det hele er over, men gleder seg samtidig til å detla i flere konkurranser fremover.

Publisert: