Aftenbladets fotografer viser i romjula frem sine ti beste bilder fra året som gikk. Tidligere har vi sett bildene til Anders Minge, Fredrik Refvem, Jarle Aasland, Kristian Jacobsen og Rune Vandvik.

Det kjører et hus i veien Håkon Sikveland kjøpte et hus på Stangeland i Sandnes og fikk det fraktet til Sikveland på grensa mellom Gjesdal og Time.
Huset er breiere enn den smale veien det kjører på.
Pål christensen
I sin kamp nr. 27 på øverste nivå kom endelig den første seieren for Nærbø. Så glade ble trener Rune Haugseng og keeper Vegard Bakken Øien. Nærbø slo Runar Sandefjord 24-20.
Pål Christensen
Den mørke profilen i synsranda.Blikket som våga å sjå.Haugtussa som kyssa skyene medan Jimi Hendrix gjorde klar gitaren.Gleda ved å vera ein Garborgvenn er den eine sida av det som hender her.Me legg eit mjukt kinn mot magen til den fødande verda:Snart er den nye dagen her.Snart er natta over.Sauene fortærar ordlaust sitt grønaste gras.Lammet søv i skuggen av lauvkrona.Alt mjuknar. Tekst av Helge Torvund sommaren 2018.
Pål Christensen
Steinagardane sitt alfabet Nokre netter når ingen ser på endrar steingardane sitt alfabet. Små bokstavar fell ned i graset med ein underjordisk lyd. Lyrikar Helge Torvund frå Ogna skriv om steingardar på Jæren.
Marie Sæther Østbø (20) fra Stavanger ble meldt savnet 18/4-2018 i Sedgefield i Sør-Afrika. En omfattende leteaksjon på og rundt Myoli Beach ble iverksatt. National Sea Rescue Institute sendte ut tre båter for å søke etter den savnede. Heller ikke dette søket ga noen svar.
Pål Christensen
Full fart for unge livsglade lam på øya Rott utenfor Tananger.
Pål Christensen
Sløtface-vokalist Haley Shea blir båret fram av et entusiastisk publikum på Mablis festivalen i Stavanger.
Pål Christensen
Sjekk Viking-sjefens elleville leting etter treningsbanen Henningsen måtte legge seg flat etter tidenes bomtur.
12 timer på Jæren Se time-lapse med fotograf Pål Christensen som jakter lys og skygge blant steingarder og gamle gravemaskiner i 12 timer på Jæren.