ISO-selskap trekker tilbake 128 permitteringer

Isonor Industrier AS sendte 13. mars ut 140 permitteringer – nå trekkes 128 av dem tilbake.

Publisert: Publisert:

Isonor var for raske på avtrekkeren - nå kommer over 100 ansatte tilbake i jobb. Foto: Ørn E. Borgen

– Vi var føre var og sendte ut permitteringer når de fleste andre gjorde det. Nå har vi vurdert situasjonen og bestemt oss for å trekke de fleste tilbake, sier Rune Reinertsen, administrerende direktør i Isonor Industrier.

Reinertsen mener det går helt fint å fortsette daglig drift, samtidig som selskapet følger regjeringens vedtak og Folkehelseinstituttets (FHI) råd om smittevern.

Isonor har totalt 140 fast ansatte fordelt på kontorer i Stavanger, Kristiansand, Skien og Drammen.

Rune Reinertsen er ny administrerende direktør i Isonor Industrier AS. Foto: Privat

– En start jeg skulle vært foruten

Rune Reinertsen ble ny administrerende direktør i Isonor Industrier AS mandag, 2. mars. Derfor ble «hjemmekontor for alle», hans første beskjed til de ansatte:

– Når jeg, etter mindre enn 2 uker i stillingen, må sende permitteringsvarsel til alle ansatte så er det en start jeg gjerne skulle vært foruten, Derfor er det med stor glede vi i dag har konkludert at de aller fleste permitteringsvarslene kan trekkes tilbake, sier Reinertsen.

12 fortsatt permittert

De fleste av de ansatte i Isonor har arbeidssted hos Isonors kunder.

Siden permitteringsvarselet ble sendt ut, har noen blitt trukket tilbake og erstattet med 2 dagers varsel. 12 ansatte er fortsatt permitterte. Bakgrunnen for dette er at sju ansatte bor i utlandet, mens fem andre er permittert med bakgrunn i bortfall av arbeidsoppgaver, grunnet KOVID-19, aka koronaviruset.

Publisert: