Følg direktesendingen fra valgnatta

To og en halv time. Resultater. Gjester. Analyser. Og rapporter fra så godt som alle valgvakene i vårt distrikt. Velkommen til Aftenbladet.no i kveld.

 • Stavanger Aftenblad
Publisert: Publisert:

Aftenbladet har reportere ved ni valgvaker i distriktet vårt som skal levere liverapporter og ferske nettsaker underveis. Vi er hos Arbeiderpartiet på Tou Scene, hos MDG samme sted, hos Senterpartiet på Hotel Victoria, hos Venstre på Stavanger sportscafé, hos Rødt på Folken, vi dekker vaken til SV på Spor 5 i Stavanger, til KrF i Tårngalleriet, vi er hos Høyre på Gaffel og karaffel og hos Frp som er i lokalene til Seabrokers på Forus.

I tillegg har vi både reportere, kommentator og fotografer tilstede i Oslo. Disse følger utviklingen hele kvelden, og leverer nyhet og analyser, også etter at Aftenbladets direktesending er over.

Programleder under sendingen er Elias Håvarstein, godt hjulpet av hyppige analyser fra kommentator Hilde Øvrebekk og sjefredaktør Lars Helle.

Noen spenningsmomenter:

 • Får det rødgrønne alternativet flertall?
 • Sikrer næringsminister Iselin Nybø (V) plassen sin på Stortinget?
 • Hva skjer med de andre partiene som ligger og vaker rundt sperregrensen, KrF og MDG?
 • Kommer Tom Kalsås (Ap) inn? Går dette på bekostning av Aleksander Stokkebø (H)?
 • Fortsetter trendene fra meningsmålingene, der SV og Frp har hatt framgang, mens Høyre og Senterpartiet har hatt en klart fallende kurve?
 • Og hva med Mímir Kristjánsson (Rødt)?

Blant det som ellers står på menyen i sendingen er besøk i studio av noen av kveldens mest interessante politikere, valgekspert Svein Tuastad, samt forfatter og professor Janne Stigen Drangsholt.

Se valgkvelden på tv-skjermen?

Hvis du ønsker å se valgsendingen på en større skjerm enn laptop/mobil/brett, kan du benytte en Apple TV eller Chromecast.

Publisert:

Stortingsvalget 2021

 1. Miljø­partienes gode olje­plan 2025

 2. Lekkasjene tyder på tynn suppe

 3. Mellom barken og Vedum – fiasko for Støre?

 4. Unio ut med kravliste til regjeringsmakkerne Støre og Vedum

 5. Sonderingene fortsetter med forsterket mannskap

 6. Har kristelighet, mangler folke­lig­het

 1. Stortingsvalget 2021
 2. Stortingsvalget 2021