Hvor mye mat kaster du?

Banan- og gulrotskall regnes ikke som matsvinn, det gjør imidlertid brødskalken og tomatrestene.
-Det handler om å kjøpe det du har tenkt å bruke, og at hvert kjøp er bevisst, råder Arve Serigstad.
Bak disken hos Coffeeberry i Stavanger jobber Trygve Bø. Mat som ikke blir solgt legges ut på mat-appen «Too good to go».
Matentusiast Arve Serigstad og Anne Grethe Hop Nilsen, gir kurs i hvordan vi bedre skal utnytte maten vår.
Matentusiast Arve Serigstad og Anne Grethe Hop Nilsen, gir kurs i hvordan vi bedre skal utnytte maten vår.
Arve Serigstad.
Bak disken hos Coffeeberry i Stavanger jobber Trygve Bø. Mat som ikke blir solgt legges ut på mat-appen «Too good to go».

Hver åttende bærepose, eller 42 kilo.

Publisert: Publisert:

Hvert år.

Men målet er at du innen 2030 skal redusere matsvinnet med 50 prosent.

Les hele saken med abonnement