«Sofie» (24) tjener 30.000 i måneden på å date eldre, rike menn

Hun blir kvalm av ordet sugardaddy, men har fem hun møter fast. «Sofie» fra Bergen er blant ca. 100.000 unge i Norden som driver med sugardating. Her forteller hun, «Nora» og sugardaddiene «Erik» og «Jon» om sine hemmelige liv.

Publisert: Publisert:

«Sofie» er på vei opp rulletrappen på kjøpesenteret da hun ser ham øverst i rulletrappen: En av sugardaddiene hennes, som lever et dobbeltliv og aldri har fortalt kona om henne.

Nå står han der med med kona og barna i barneskolealder. Snart passerer de hverandre. Sofie mener hun ser mannen få svetteperler i pannen.


Her ligger alle hemmelighetene

En helt vanlig jente med hengepupper og litt valker. Pen, men ingen supermodell. Slik beskriver Sofie seg selv. På hverdagene tar hun bussen til sin åtte til fire-jobb. I helgene drar 24-åringen ut på byen og danser med venninnene, som mange andre på hennes alder.

Men i leiligheten hun leier i et av Bergens lave trehus, er det spor etter en del av livet hennes som bare noen få, nære venner vet om:

Designvesker og dyre sko hun ikke har kjøpt selv. En klokke til 40.000 som hun fikk av en mann som er 30 år eldre enn henne. Roser fra en hun aldri ville falt for.

En svart notatblokk med riller og stiv perm. Linje på linje med håndskrevne tall og bokstaver.

Her ligger alle hemmelighetene:

Dato for når de møttes. Mannens initialer. Hvor mye penger hun fikk. Og en stjerne hvis de hadde sex.

Les hele saken med abonnement