På jakt etter lesestoff? Her er ukens anbefalinger

Aftenbladet har håndplukket tre saker du kan lese.

Ekteparet Knutsen tok opp valutalån og kjøpte aksjer og finansprodukter for store summer. Så gikk utviklingen feil vei, og finansinvesteringene førte til en økonomisk blåmandag.
  • Stavanger Aftenblad
Publisert: Publisert:

De hadde god økonomi og verdier for flere titalls millioner – så rant pengene ut, og alt ble snudd på hodet

Anne Helen Meling Knutsen og Jan Sigurd Knutsen gjorde noen valg som skulle koste dem dyrt. De opplever nå et økonomisk mareritt.
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Ekteparet bygde opp store verdier gjennom flere år. Så gikk de på en gedigen smell. I dag er gjelden skyhøy. Nå er de pålagt å selge flere av eiendommene sine. Huset der de bor kan de også miste.

Les saken: De hadde god økonomi og verdier for flere titalls millioner – så rant pengene ut, og alt ble snudd på hodet (publisert 6. juli 2020)


Erle fra Stavanger måtte ta et valg som ville forandre livet hennes fullstendig

Hvis hun skulle bli gravid, så måtte hun bli det nå, med én gang. Som enslig var hennes eneste mulighet å oppsøke en fertilitetsklinikk i utlandet.

Se dokumentar: Erle fra Stavanger måtte ta et valg som ville forandre livet hennes fullstendig (publisert 14. februar 2018)


Når livet blir til ei stri elv

– Våg å bry deg, på ekte. Gå under overflata. Det er ikkje farleg å møte vanskelege kjensler, det er krevjande, men meir til hjelp enn å dele og sympatisere med triste innlegg i sosiale media, seier Mona L. Kjærvoll.

Mona Larssen Kjærvoll og familien fekk livets mørke tett på sommaren 2014. Familien skulle gi ly for to barn som hadde opplevd noko svært traumatisk og smertefullt.

Les saken: Når livet blir ei stri elv (publisert 18. april 2020)

Publisert:

Aftenbladet anbefaler

  1. Heilt lukkeleg i ei halv hytte i Sirdal

  2. Klassekamerater ruset seg til døde. Noen kjørte seg ihjel. For Tommy ble redningen fotball og et mislykket tyveriforsøk

  3. Erle fra Stavanger måtte ta et valg som ville forandre livet hennes fullstendig

  4. Hva skjedde med Alex (10)?

  5. Hvis hun skulle bli gravid, så måtte hun bli det nå, med én gang

  6. Pusset opp på budsjett: Slik total­forvandlet Karoline og Espen hytta for 25.000 kroner

  1. Aftenbladet anbefaler