Oppskrift: Her viser kjøtt­hand­leren hvordan du lager en perfekt løksuppe

Det aller beste kjøtthandler Idar Håland vet, er løksuppe. Her viser han deg hvordan du tryller enkle ingredienser om til den perfekte starten på et solid høstmåltid.

Publisert: Publisert:

– Åhåhåhå! roper Idar Håland idet han løfter lokket av gryta og duften av søt løk og mørk oksekraft brer seg i rommet.

Vi er på Håland kjøtt på Klepp, i Grillståvå ved inngangen til slakterbutikken. Her er det god fyr i grillen og kjøtthandler Idar Håland er i ferd med å sette sammen et høstmåltid i flere akter. Og måltidet starter, slik det ofte gjør hos Håland sine, med en god, varmende suppe.

– Dette er det beste jeg vet. Uansett hvor jeg reiser i verden, bestiller jeg alltid løksuppe hvis de har det på menyen, sier Håland.

Les hele saken med abonnement