Mesterkokkens festfine fisk

Denne torskeretten ser imponerende ut, men med gode forberedelser klarer du fint å lage den hjemme.

Lag en proff femretters hjemme

Dette er den fjerde av fem artikler hvor kokkene på Spiseriet i Stavanger viser hvordan du kan lage en proff femretters middag hjemme. Alle oppskriftene er beregnet til fire personer.


Tidligere artikler:


Vi er kommet til hovedretten i Spiseriets femretter, og den er nok den mest krevende. Men følger du kjøkkensjef Marius Dragsten Kjelsrud anvisninger, går dette fint. Han har valgt seg torsk til hovedrollen i denne kreasjonen, og lager du den om vinteren, anbefaler han selvsagt skrei.

Kjelsrud er den ene av fem finalister i konkurransen Årets kokk, det nasjonale uttaket til prestisjetunge Bocuse d’Or. Og fiskeretten han lager ligner litt på en miniatyrversjon av de imponerende rettene som deltar i dette stevnet.

Les hele saken med abonnement