Mondo holder stilen

Christian André Pettersen og hans dyktige stab på Mondo holder stilen og forsvarer toppkarakteren fra i fjor. Restauranten i Havnespeilet på Vågen i Sandnes holder høyt nivå, både på mat/drikke-kombinasjoner og service.

Publisert: Publisert:

Lokalene innerst i Gandsfjorden er ypperlige, på ett bord nær - det som står nærmest kjøkkendøra - og som bør fjernes. For øvrig er det fjordutsikt eller kjøkkenutsikt som gjelder. Jeg vet ikke hva som er best, men det er i hvert fall en fornøyelse å se den svært talentfulle Christian André Pettersen og hans dyktige stab kokkelere bak den blankskurte kjøkkenbenken.

Den kvelden vi var innom besto vår åtterettersmeny av tartar, selleri, fjellørret, skrei, urtesorbet med tinnved, kalv, ost og dessert. Til dette kom en vinmeny som satt som et skudd til maten, tilberedning og råvarer var førsteklasses og servicen upåklagelig. Vår regning bikket 4000 kroner for to, men det går selvfølgelig an å ta rimeligere valg enn full pakke av absolutt alt. Nivået tatt i betraktning, forsvarer Mondo prislappen. Dette er fine dining på høyt nivå.

Les hele saken med abonnement