Skammelig mobbing fra Løgnaslaget!

DEBATT: Å sparke den som ligger nede er et grotesk syn. Også i et forsøk på å være morsom. Merete Hodne har en tapt rettsak bak seg. Hun har kjempet for et politisk prinsipp om sin rett til å nekte å klippe personer med hijab.

«Løgnaslagets klovneopptreden i retten med fangehuer vekker i og med at temaet er nazisme, uunngåelig assosiasjoner til nazistenes jødeutryddelser og konsentrasjonsleirer», skriver Christian Paaske. Per Inge Torkelsen (til venstre) og Dag Schreiner i Stavanger tingrett.

Debattinnlegg

 • Christian Paaske
  Christian Paaske
  Stavanger
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

I likhet med islameksperter oppfatter hun dette hodeplagget ikke som et uttrykk for religion, men for politisk islam. En ideologi som har langt mer til felles med nazisme enn Løgnaslaget tillegger Merete Hodne. Faktisk er det ingen argumenter for å kalle henne for en nazist. Det er ikke bare feil, men sterkt ærekrenkende. Ytringsfrihet og kunstnerisk frihet gir ikke fullmakter til en slik personhets, sjikane og mobbing basert på en direkte løgn. Å få en slik karakteristikk festet ved seg rammer henne både personlig og hennes næringsvirksomhet som hun vurderer å stenge. Løgnaslaget morskap på andres bekostning har i dette tilfellet en høy pris som hun må betale.

Spar oss for å kalle det kunst og humor.

Manglende forståelse

Deres klovneopptreden i retten med fangehuer vekker i og med at temaet er nazisme, uunngåelig assosiasjoner til nazistenes jødeutryddelser og konsentrasjonsleirer. Utenom at det er motbydelig og hånlig sender de et signal om at muslimene representerer de nye jødene, og Merete Hodne er de nye nazistene. Det paradoksale er at hijab i dag er de nye fangehuene, et plagg størstedelen av muslimske kvinner bærer av tvang og frykt i følge undersøkelser. Ingen politisk ideologi er i dag mer jødefiendtlig og livstruende overfor jøder enn nettopp islam. At Løgnaslaget presterer å snu dette på hodet vitner om fullstendig manglende forståelse av historiske og politiske realiteter.

Les også

Hodne krever "nazifrisør" ut av "Løgnasevangeliet"

Les også

Hodne mot Løgnaslaget berammet i Stavanger tingrett

Ja, bare le, fordi Løgnaslaget er blant de politisk korrekte. De tilhører flertallet av mobbegjengen som fryder seg med sin hånlatter mot den ene sterke som tørr å stå alene. Vi husker det fra skolegården, den vulgære feige latteren innerst inne de fleste vemmet seg for å være med på.

Les også

Per Inge Torkelsen om Hodne-saken: "Sjøl vil eg be retten om å få sona i Bredtveit Kvinnefengsel, då eg heilt siden ungdommen har vært sykt interesserte i damer."

Motbydelig mobbing

Spar oss for å kalle det kunst og humor. Det er ikke annet enn motbydelig mobbing ingen komikere eller anstendige mennesker verdig. Skam dere. Kutt ut revynummeret. Legg dere flate, be om unnskyldning og betal Merete Hodne en sjenerøs oppreisning for skadene dere har påført henne.

Les også

 1. - Stor forskjell på revy og Dagsrevy

 2. Fornuften - Frisøren 1–0

Publisert:
 1. Merete Hodne
 2. Hijab
 3. Mobbing
 4. Humor

Mest lest akkurat nå

 1. Advarer mot svært glatte veier

 2. Her fosser strøm-milliardene inn

 3. Fjerner populær gaveordning på kort varsel

 4. En Sirdal-familie på fire kan få 12.000 kroner til å dekke strømregningen

 5. A-krimsenteret med storaksjon mot budbilbransjen

 6. Drømmedebut for turbo-Emilie: Norge knuste Kasakhstan