Ap prøver å skape usikkerhet om Metropolis

DEBATT: Nå koker Arbeiderpartiet suppe på en spiker om ungdomstilbudet Metropolis.

«Hva er det Arbeiderpartiet holder på med? Holde liv i en sak som for lengst er betryggende avklart?» spør Per A. Thorbjørnsen.
  • Debatt
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel
iconDebatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og kvalitetssikret av Aftenbladets debattavdeling. Meninger og analyser er skribentens egne.

Innlegget er skrevet av gruppelederne i samarbeidskonstellasjonen i Stavanger bystyre: John Peter Hernes (H), Christian Wedler (Frp), Per A. Thorbjørnsen (V), Bjørg Tysdal Moe (KrF), Bjarne Kvadsheim (Sp) og Karl Sandvig (Pp)

Det ble her i avisen (Aftenbladet 4. mai), på vegne av samarbeidskonstellasjonen (H, Frp, V, KrF, Sp og Pp ) i Stavanger, i klartekst gitt utrykk for at det flotte tilbudet skal opprettholdes sentrumsnært, at Metropolis ikke er truet.

Les innlegget en gang til

Vi oppfordrer Arbeiderpartiet til på nytt å lese gjennom innlegget en gang til. I sitt svarbrev her i avisen 14. mai stiller de spørsmål som er besvart i innlegget!

Men Arbeiderpartiet durer i vei og sier nå at det mangler garantier, og at Metropolis bare var nevnt en gang i avtalen mellom nevnte partier.

Ja, det skal faktisk Metropolis være både stolt og glad for. Selve Nytorgavtalen er knyttet primært til bevaring av trehus, jugendmur- og hus og bygningsmessig utvikling av området.

Viktig garanti

Det var ikke en avtale om funksjoner. Det må vi ta seinere. Men akkurat Metropolis ble særskilt nevnt, fordi det var en viktig garanti og dermed å gi forutsigbarhet i at tilbudet skal opprettholdes sentrumsnært.

Hva er det Arbeiderpartiet holder på med? Holde liv i en sak som for lengst er betryggende avklart? Prøver å skape usikkerhet om det som er sikkert? Det er særdeles lite tillitsskapende!

Publisert: