Direktør Guldvog har jammen «frekkhetens nådegave»

Spesialsykepleier Anne Veland er rasende på Bjørn Guldvog (bildet) som uttalte: «Helsepersonell har et særskilt ansvar».

Debattinnlegg

  • Anne Veland
    Spesialsykepleier
Publisert: Publisert:

VAKSINE: Jeg er spesialsykepleier i en kommune på Vestlandet og er ikke vaksinemotstander eller uvaksinert. Sammen med mine kollegaer har jeg i to år frontet denne pandemien. Ett av de to årene hvor vi alle var uvaksinert.

At direktør i Helsedirektoratet Bjørn Guldvog 16. desember, ifølge NRK, har en klar melding til uvaksinert helsepersonell som sier: «Helsepersonell har et særskilt ansvar», er uhørt.

Det er et angrep på alle oss som i helsetjenestens navn i to år har gitt det vi har vært i stand til i denne såkalte dugnaden, med fare for egen helse, så eller som for våre familiers helse har vi stått der. Uten millioner av kroner i koronastøtte.

At Helsedirektoratet retter pekefinger mot helsepersonell og direkte beskylder oss for å være årsak til bemanningskriser i helsetjenesten og smitte av sårbare pasienter, er skamløst, uhørt, jeg er rasende og hvis ikke Norsk Sykepleierforbund konfronterer denne holdningen snarest, er jeg utmeldt av forbundet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. I kveld kan snøen komme

  2. Planlegger barnehage til 150 millioner ved Mosvatnet

  3. Ny fabrikksjef hos Nortura Forus

  4. Jærlandskapet kan slippe store kraft­ledninger - selv om det er mot reglene

  5. Lastebil mister lasten ved Stavanger lufthavn

  6. Nils Arne Eggen (80) er død