Friloftsliv

DRØSET: Je pleie å si det, atte her oppe på Egenes, så har vi bestandig stemt på Høire.

Publisert: Publisert:

  • arild i.
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Men det e nok en sannhed med mortifikasjoner, for det atte der e masse friskoser her oppe så har likt å spasere i fjellet med niste å knickers, å de har jo alltid stemt på Venstre.

Nå har det jo ikke alltid vært så enkelt å forstå hva Venstre egentlig har stått for, men de har jaffal ikke hatt imod atte der ska spaseres rondt i fjellet, å på mange måder har jo Toristforeningen å Venstre vert to sider av samme sag. Det e derfor je slide litt med å se sammenhengen i atte der e follt av folk så e med i Toristforeningen, men nesten ingen så stemme på Venstre.

Har Toristforeningen blitt udsadde for et sosialistisk komplott? E det sånn atte medlemmene i Toristforeningen egentlig står i Den Kommonistiske Internasjonalen nå? Å hva med sånne overløbere så von Winckelhumpen, så e med i Miljøpartiet De Galne, e det de så lave kalamiteter?

Egentlig så tvile je litt på atte dette kan ver riktig, for det atte alle vet atte kommonistene e noen lade typer så vil ta våres penger i steden for å skabe noe selv, mens de i MDG går i avlagte kler å står i Sørmarken å klemme et tre. Det kan jo ikke ver sånn, atte dette e alle så e med i Toristforeningen?

Hjemme hos oss trengte vi ikke å spasere i fjellet, for det atte vi hadde sjåfør. Nå i dag har vi polakker, å hvisomatte det atte der e så dårlig ver på en søndag, atte vi ikke kan spasere rondt Mosvannet, så sende vi bare polakkene ud for å spasere for oss.

Det bler kanskje litt drygt å kalle seg en friskos for det, men det kvalifisere sikkert til å ver med i Toristforeningen det og. Det kan jo tross alt gå ganske vilt for seg på Sandnes-siden av Mosvannet.

Å nei, dette greie je ikke å ta innover meg. Je må bent frem sedde meg ned å ha en liden jinn. Men siden våren har komt, kan je ta an onder hengebjerken udi haven.

Det e jo friloftsliv, det og.

Publisert:

Drøset arild i.

  1. Å arbeide i kommunen - e det noen konst?

  2. De har vert efter oss helt siden seilskudetiden

  3. Je tror bent frem at det kan ver coronen

  4. Je bruge ikke monnbind

  5. Nei til kommonistisk badeland

  6. Tourist guide to Lobstersoak

  1. Drøset arild i.